1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox Live

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Fenen, Listopad 12, 2011.

  1. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Siemka ... mam straszny problem. Xboxa mam niecały rok, nieprzerobiony, Jasper Elite. Gold opłacam regularnie, xbox live cały czas podłączony (kabel) Wszystko działa aż do dziś ... -,-
    Kabel ten sam, wszystko powinno działac a jednak nie można podłączyć xbox live :/ nie wiem dlaczego, muszę resetować konsole... odłączać kabel, to strasznie uciążliwe :/ Wiecie jaki może być tego powód? Pewnie nie wiecie....
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jakbyś opisał jak masz tą konsole podłaczoną było by łatwiej modem itd:)
     
  4. Fenen

    Fenen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdnica / Boon
    Xbox Elite podłączona zwykłym kablem ethernet. Internet 2MB z MultiMedi router EPC 2202 Cisco.

    Podłączam kablem i w ogóle nie wykrywa mi internetu... :/ Wiecie może dlaczego?
     
  5. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prędzej wina routera (na moim szrocie mam takie problemy, ale że na PC net nie działa czasem). Muszę go zrestartować i śmiga przez jakiś czas.
     
Wczytywanie...

Poleć forum