1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez graba, Lipiec 25, 2009.

  1. graba

    graba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    K.O
    Witam.niestety niemoge sie podlaczyc z xbox live.zmienialem wartosc MTU zgodnie z poradnikiem na forum.moja wartosc to 1472,lecz nic to nie dalo.probuje sie podlaczyc bezposrednio kablem sieciowym do konsoli,mam internet osiedlowy w TP.blad wyskakuje mi na dns.moj kod bledu to:
    W:0000-000B
    X:0000-000D
    Y:0000-0000
    Z:8015-1904
    ID:FFFF:FFFF
    w czym moze tkwic problem?z gory dzieki za pomc.
    pisalem o tym w temacie siec XBL ale nikt mi nie odpowiedzial.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. P1otraZ

    P1otraZ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 22, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Miłosław
  4. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    xbl od paru dni szwankuje,cos zapewne robia.nie przejmuj sie;]


    PS.szukaj tematu dot kodow bledow,moze tam cos bedzie
     
  5. krobal

    krobal Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie można się połączyć z xbox live

    nie można się połączyć z xbox live - spróbuj ponownie później. co robić?
     
  6. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ludzie xbox live teraz szwankuje więc po co zadajecie 1000 tych samych durnych pytań
     
  7. bocianejro

    bocianejro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    Siema wyskoczyło mi coś takiego: "Usługa Xbox LIVE nie jest dostępna dla ustawień regionalnych związanych z danym Windows Live ID. Wprowadź inny Windows Live ID." nie wiem co robić, proszę o pomoc.
     
  8. x360fb

    x360fb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zmień ustawienia regionalne z Polski na np Wielka Brytania

    Zrób to samo ;) zmień ustawienia regionalne na np WB :)
     
  9. bocianejro

    bocianejro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok
    Niestety nic to nie dało :/, a jeszcze chcialem spytać czy xbox live jest teraz dostepne??
     
  10. x360fb

    x360fb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    53
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie działa bez problemu ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum