1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez donio3d, Grudzień 2, 2012.

  1. donio3d

    donio3d Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dom :)
    No więc zakupiłem Xbox'a 360. Wszystko działa lecz gdy chcę się połączyć bezprzewodowo z modemem z Neostrady to nie łączy. (Chyba Blokuje)
    Modem łączy mi bezprzewodowo z NetBookiem i przewodowo z PC. Jak go skonfigurować żeby łączył z Xbox'em ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
  4. donio3d

    donio3d Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dom :)
    I nic nie działa... Mówię że chyba blokuje mi Modem ! Jak go skonfigurować ? Żeby nie blokował połączenia z Xbox'a.
     
  5. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    najlepiej kup sobie odrazu inny router :p bo livebox ssie :)
     
  6. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Naciśnij przycisk REG na dole Livebox'a a potem leć szybko do konsoli i spróbuj podłączyć. Ten przycisk służy do podłączania nowych urządzeń. Po wciśnięciu tego przycisku Livebox będzie "otwarty" dla nowych urządzeń przez chwilę. Sam mam Livebox'a i często przy podłączaniu czegoś nowego trzeba nacisnąć ten przycisk. :)
     
  7. donio3d

    donio3d Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 19, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dom :)
    Człowieku powiem ci jedno : Ogarnij ?

    PokerFacowaty - Wielkie dzięki ! Wreszcie działa :) Jestem twoim dłużnikiem. Mam Xbox'a od niedawna więc dużo nie wiem ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum