1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z XBOX LIVE'm !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dancel, Kwiecień 2, 2010.

  1. Dancel

    Dancel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z usługą XBOX. Mam wykupiony abonament GOLD na miesiąc, więc nie powinno być problemów, ale od niedawna, gdy gram, czy robię cokolwiek na XBOX LIV'ie to samo mnie wylogowuje i to jest bardzo denerwujące np. przy grze multiplayer. Tak jest zawsze, jakby co to loguję się na Wielką Brytanię... Jeżeli u kogoś występował ten sam problem to prosiłbym o pomoc (!) Z góry dziękuję ^^
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sprinter9613PL

    sprinter9613PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kruszwica
    Może masz za wolne łącze. Jaką masz szybkość łącza internetowego???
     
  4. bonzo

    bonzo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    139
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    legnica
    dokladnie tak jak powiedział sprinter. zbyt wolne łącze masz jesli Cie rozlacza
     
  5. Dancel

    Dancel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No 1 megabit, ale u mnie jest słaby zasięg... A i tak niedługo będziemy zmieniać na 4 :yeye:
     
  6. atmpitbull

    atmpitbull Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    143
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To co Ty masz za neta radiówkę? Jeśli tak to nic Ci to nie da że zmienisz na 4 mega skoro zasięg jest słaby i będzie net rozłączało.
     
  7. 5HOOGUN

    5HOOGUN Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Krakowiaczek
    ja też mam radiówke ale świetnie ustawioną i nie mam problemów..
     
  8. Shady92

    Shady92 Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na fortum bylo jak ustawic
     
  9. Dancel

    Dancel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak radiówkę, no i jakby to powiedzieć sąsiedzi mają router na dachu i od nich idzie sygnał do wszystkich... A jak będę miał 4 mega internet bezprzewodowy będzie w całym domu :D i router w salonie :p
     
  10. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Musisz wzmocnić sygnał bez tego będzie cie rozłączało
     
  11. lukaszcall

    lukaszcall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ewidentnie wina internetu. Zalecane wzmocnienie syganłu.
     
Wczytywanie...

Poleć forum