1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez spec1345, Sierpień 30, 2010.

  1. spec1345

    spec1345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Witam mianowicie mam problem z nową konsola xbox slim problem tkwi w tym że konsola coś nie odczytuje mi oryginalnych gier z nie wiadomo jakich przyczyn , konsola ma dopiero jeden dzień i przy każdej grze po 15 min grania wyświetla mi się o to ten komunikat :

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us


    Konsola zostala zakupiona w RTV EURO AGD
    Prosił bym o wszelka pomoc bądź rady w tym przypadku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Udałbym sie do sklepu i zareklamowal produkt jako niezgodny z umową - nie działa poprwnie.
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    dokałdnie idź do sklepu i niech ci wymienią od ręki na inny egzemplarz
    nie zgadzaj sie na żadną gwarancje tylko wymiana bo sprzet ma 1 dzień i nie działa
    a jak nie to zwrot kasy i kup gdzie indziej...
    może też byc problem z płytą ,chyba że na wszystkich masz to samo ?
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    problem z odczytem ewidentnie. Na ilu grach sprawdzales i jakich? Ja swojego czasu mialem ten problem z gow - oryginal wywalal bialy ekran a wszystkie inne oryginaly i kopie dzialaly, nawet kopia tego gow :p
     
  6. w@wRzYn

    w@wRzYn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    proponuje sprawdzić na innej grze, zanim się wybierzesz do sklepu. Błąd może leżeć po stronie albo płytki, zrysowana czy cos takieog, albo lasera w cdku
     
  7. spec1345

    spec1345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    dzięki panowie za pomoc ale dalej jest ten sam problem spr na gta 4 , assassins cree'd , rainbow six vegas i fallout 3 i nic żadna z tych gier nie działa jak powinna
     
  8. Sawatari

    Sawatari Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a więc jak najszybciej udaj się do sklepu gdzie kupiłeś i ŻĄDAJ wymiany na nowy lub kase
    :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum