1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox360 Filmy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Paweł Jasionkowski, Luty 16, 2012.

  1. Paweł Jasionkowski

    Paweł Jasionkowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam mianowicie mam problem z odtwarzaniem filmów na konsoli Xbox360
    gdy wkładam płytę z filmem i go odtwarzam pokazuje sie komunikat :

    "Do odtworzenia tej zawartości wymagana
    jest aktualizacja mediów. Aby pobrać
    Aktualizacje, zaloguj się do usługi Xbox
    LIVE i odtwórz zawartość ponownie.

    Kod stanu : 51-C00Df236"

    Dodam że mam przerobioną konsole Xbox 360 na LT 2.0

    Czytałem tylko że trzeba podpiąć do internetu konsole i sciągnąc aktualizację czy coś takiego,
    ale boje się że jak podepne do internetu konsole to dostane bana

    Czy mógł by ktoś mi to dokładnie wytłumaczyć jak to zrobić ?
    niekoniecznie może być w punktach.

    Z góry dziekuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jak podłączysz do netu to nie dostaniesz bana.
    Ale będziesz musiał najpierw ściągnąć najnowszego dasha a to za bardzo nie współgra z LT 2.0 (będziesz musiał przerobić na LT 3.0)
     
  4. Paweł Jasionkowski

    Paweł Jasionkowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czyli nic nie da rady zrobić ?

    bo nie dawno przerabiałem wlasnie na 2.0 i nie chce wydawać kolejnych 50 zł na 3.0
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak chcesz pobrać kodeki, to musisz połączyć się z xbl, co wymusza pobranie nowego dashboardu [który ma je już zintegrowane]. Potem będziesz musiał przerobić do lt 3.0.
     
  6. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dash 14xx ma podobno wbudowane kodeki
     
  7. Paweł Jasionkowski

    Paweł Jasionkowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czyli co teraz ? bo jestem podpięty do netu ale nie wiem czy aktualizować czy nie ?

    odrazu mówie że nie przerabiam narazie na 3.0
     
  8. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Możesz wgrać nowy dash z pendrive, przeróbki ci nie usunie ale zablokuje gry z AP.2.5 i XGD3
     
  9. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    mam 14699 i nie które filmy działają niektóre nie ,
     
  10. tati14

    tati14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Działają pliki .avi, a nie działają .mp4 itp, żeby wszystkie działały trzeba pobrać łatke z xbl. Inaczej się nie da :)
     
  11. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    miałem 3 pliki .avi na dvd - 1 działał 2 nie [w miniaturce znak przekreślonego koła]
     
Wczytywanie...

Poleć forum