1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Z xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tomecia, Kwiecień 21, 2013.

  1. Tomecia

    Tomecia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2013
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam od iedawna xboxa i chodzi mi oto czemu jak wkladam oryginalna gre to nie zalacza sie tylko wyswietla sie logo xboxa i jak sie wcisnie A na padzie to pokazuje menu jakiegos odtwaarzacza gra ma region PAL i nie wiem czy to wina regionu czy czego
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    coś nie tak z płytą jak inne działąją. Xbox nie rozpoznaje ,że to gra z xa lub coś z kluczem napędu masz.
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Pewnie napęd ma wgrany zły klucz. Możesz go odzyskać poprzez RGH.
     
  5. Coller22

    Coller22 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    472
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Konin
    Jeżeli każda płyta tak wali to zły dvd key albo może być wina lasera tak sądzę ale niech jeszcze eksperci skomentują.
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Tak to raczej jest jak pirat w napedzie i brak lt. Moze plyty nie rozpoznaje uszkodzona porysana.
     
  7. Kryniuk

    Kryniuk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2012
    Posty:
    284
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skierniewice
    Zly klucz kolego. :)
    Wysłane z mojego MID08 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum