1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rupiecior, Luty 16, 2010.

  1. Rupiecior

    Rupiecior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że zły dział ale nigdzie indziej nie mogę załozyć tematu
    Mam Jesper elita nie przerobiony fifa10 w trakcie gry wyskakuje komunikat błąd gry prosze wyczyści płytkę,dziś jak chciałem zagrać w AC2 nacisnąłem zagraj i był Lag i nagle savy znikły włączam gre nową lag napisy wolno chodzą i menu też ma laga przed włączeniem nie wiem co jest z tym xbox pomożecie jakoś tego xa od grudnia
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rupiecior

    Rupiecior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Halo otpowie ktoś?
     
  4. baqubak

    baqubak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Oddaj na gwarancje jak masz od grudnia i masz takie problemy
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Odświerzamy co 24h. czytaj regilamin.

    Jeżeli gry to piraty to źle są nagrane. A jak orginały to możliwe że plyty są podrapane i dlatego nie działa.
    Możliwe też że masz rozjechany napęd.
    Poza tym wystarczy poszukać bo na forum jest temat o tym problemie.
     
  6. Rupiecior

    Rupiecior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz nagle savy wróciły a gry z Empiku.
     
  7. Geexe

    Geexe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po 1 nie baw się w moderatora.
    Po 2 odświeŻamy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum