1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez BvraS, Czerwiec 15, 2010.

  1. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    A wiec tak mam pewien problem na tytulach takich jak
    GTA episods
    NFS shift
    Fifa 09
    Mam zawieszki jak by ktos zrobil Print screen konsola nie reaguje na nic oprucz wlacznika/wylacznika. Myslalem ze to jest naped wiec wymienilem i nadal jest ten sam problem probowalem bez dysku i nadal to samo prosil bym o wypowiedz jakiejs osoby ktora sie zna na tym i jak to naprawic i co to jest. Dodam ze gry tez ponownie nagrywalem i jest nadal to samo Plyty Verbatim.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    usuń grę z dysku, wyczyść pamięć podręczną i daj znać co i jak..
     
  4. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Usunac gre z dysku hmyy calkowicie sevy czy zainstalowana gierke ?
     
  5. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tylko instalacje, wyczyść pamięć podręczną i uruchom grę i daj znać
     
  6. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Okey to juz to robie .
     
  7. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Zrobilem tak jak mowiles po 2:41 Min konsola sie zawiesila mam nawet Filmik
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    W fifie na pewno save się kasuje
     
  9. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Niedlugo przyjdzie RROD. Problem z ramem. Prawdopodobnie dostaniesz blad 0102 albo podobny. Podaj date produkcji konsoli
     
  10. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    hmyy gdzie to sprawdzic ziomek ??
     
  11. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    2006-09-19 cos ci to mowi ?
     
  12. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Stary xbox wiec powoli zaczyna umierac. Moj stary zephyr tez tak mial.
     
  13. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Nie dobrze naprawde moze znasz/znacie jakies zrodla jak to zapobiec bo jezeli koles u mnei bedzie chcial kase za ta robicizne to niestety odmowie bo jestem splukany po ostatnie wizycie .
     
  14. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chyba xenon, jedna z bardziej awaryjnych - ale niech się wypowie ktoś bardziej obeznany (zresztą jest to gdzieś na forum, daty produkcji, wyjście zasilaczy ) ogólnie wszystko co potrzebne by wywnioskować wersję konsoli.
     
  15. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Przyjmijmy ze to objawy RROD'a wiedz jak to zapobiedz juz na dluzszy czas
     
  16. Bride

    Bride Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozkręć konsolę i wyczysc z kurzu, zdejmij radiatory z CPU i GPU, wyczysc dokladnie rdzenie oraz radiatory w miejscu styku z rdzeniem, nałóz nową pastę termoprzewodzącą (wydajną np. arctic silver 5, ceramiqe) następnie wykonac cooling mod, czyli uszczelnienie tuneli taśmą, kolejnym krokiem było by nalożenie radiatorków na kości pamięci ram, a na spodzie gdzie tez zapewne występują (wer. xenon) nalożyć gumki termoprzewodzące. Wszystko mozna znaleźć na aukcjach allegro. Taki zabieg uratuje konsolę. Pytanie czy te zawieszki pojawią się zawsze po uplywie jakiegos czasu? Tzn np po paru godzinach kiedy konsola się schłodzi i grasz to po tych 3 min się to pojawia i na gorącej tez?
     
  17. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Na poczatek zmien paste, jak to nic nie da to bedzie trzeba wydac $. Lepiej zapobiegac niz leczyc, wiec przydalby sie juz teraz jakis reflow czy reballing. No ale jesli Ci ten Xenon padnie i nie bedziesz mial kasy na naprawe to zawsze mozesz zrobic jakis ludzki wymysl czyli fixa, a jaki to juz w zaleznosci od bledu.
     
  18. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Dzieki wielki powiem tak Gdy wlaczam jakas gre to od staru New game albo continue po zaladowaniu mam 3 minuty ale juz gdy jest rozgrzana to nie ma takiego problemu

    Edit
    Przepraszam za pomylke nawet jak jes juz rozgrzana to i tak sie zawiesi i tak mniej wiecej po tym samym czasie
     
  19. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    No niestety teraz to juz a wszystkich tytulach sie zacina ehh ;/;/
     
  20. BvraS

    BvraS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódz
    Macie moze jakis poradnik krok po kroku ze zdjeciami bo niestety ale ja zielony

    Bridge dobrze napisales ale potrzebowalbym jakies zdjecia co gdzie przykleic :D


    Posty sie edytuje,
    a nie odświeża co kilka minut i pisze jeden pod drugim.
    edit:
    livingfear
     
  21. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    wyzej ci koledzy dobrze pisza. Zrob tak a powinno na 95% naprawic twoj problem ;) a jak juz wszystko bedzie dobrze to ucaluj x`a na szczescie :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum