1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gandalf, Grudzień 23, 2010.

  1. gandalf

    gandalf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trafił mi w ręce Xbox 360. Po podłączeniu do TV kompletnie nic się nie wyświetla, świeci na zielono przycisk od sygnalizacji włączenia, po obwodzie miga na czerwono. Jak mogę sprawdzić to urządzonko i czy jest możliwość zmuszenia go do pracy;). To jest mój pierwszy kontakt z konsolą więc jestem w tym kompletnie zielony. Konsola z 2006 roku.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    jak na około miga na czerwono to sprawdź podłączenie kabla od TV w konsoli
    odepnij i wepnij jeszcze raz /wymień kabel
     
  4. gandalf

    gandalf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kabel już wymieniłem - zakupiony na alledrogo. Poprzedni mógł robić zwarcie, był tak poprzecierany że mógł robić zwarcie i nie chciałem ryzykować.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Sprawdz i podaj kod bledu.
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    naciśnij ten mały przycisk na konsoli od synchronizacji pada i trzymaj następnie eject.
     
  7. gandalf

    gandalf Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po odczytaniu wyszło: 0102??
     
  8. kwozniak7

    kwozniak7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak masz błąd 0102 to chyba najlepiej oddać do jakiegoś serwisu i niestety zapłacić za naprawę :/
     
  9. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    0102 - Zimne luty pod GPU
     
Wczytywanie...

Poleć forum