1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem Z Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Seba18, Maj 16, 2011.

  1. Seba18

    Seba18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam Xbox'a 360 i mam 2 gry i te 2 gry nie odczytuje mój napęd ale inne gry czyta pokazuje się czarny ekran i pisze wyczyść płytkę miękką ściereczką ponownie uruchom konsole inne gry mi chodzą :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak masz czarny ekran to nie dograne patche ap 2.5
     
  4. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    dokładnie tak jak mówi !opeael2 w przypadku gdy masz przerobionego xboxa natomiast jeśli masz orginalne gry to być może nie działa albowiem wysiada ci powoli laser w napedzie miałem podobny problem wymiana lasera pomogła
     
  5. Seba18

    Seba18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czarny ekran i wywali mnie do menu zakładek xbox'a
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    przepuść obraz gry abgx360 v1.05 i on ci poprawi obraz gry i nagraj od nowa
     
  7. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    a powiedz a jakie gry ci nie chodzą może nie masz najnowszej wersji i,extrime lt+
     
  8. Seba18

    Seba18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Crysis2 chodzi od kolegi ale FIFA 11 nie idzie albo assassin's creed brotherhood
     
  9. Seba18

    Seba18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziś ponownie będę próbował nagrać Fifę 11 plis powiecie co mam zrobić aby nagrać tą grę
     
  10. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    Crysis2 i fifa 11 nie maja zabespieczeń ap2.5 wiec powinny działać co do asasyna to on ma to zabespieczenie wiec może tam nie wgrałeś pacza do niego . A jaśli chodzi o fife i crysis 2 to sprawdź te 2 gry nowa wersja abgx 360 i nagraj od nowa jeśli to nie podziała to tylko wtedy wymiana napędu cie ratuje. ( Ewentualnie u mnie ten sposób działał odpal te gry bedąc ofline jesli zadziałają ok wtedy połacz sie dopiero z xbox live)
     
  11. Seba18

    Seba18 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy może to być spowodowane z tego ze mam inną płytkę Verbatim Dual layer double couche na tej płytce nagrałem fife 11 a dziś mam Verbatim zwykłą 8.5 gb
     
  12. maczosito

    maczosito Banned

    Dołączył:
    Maj 4, 2010
    Posty:
    256
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    BOLESŁAWIEC
    no jak najbardziej wy tym może tak samo byc jakiś problem pamietaj by gry najlepiej nagrywać na płytach verbatim DL koniecznie plusowe DL+ pamietaj bardzo ważne nagrywaj gry z mała predkościa najlepiej programem ImgBurn zawsze sprawdzaj obraz gry programem abgx 360 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum