1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xboxem 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kavalir123, Sierpień 16, 2010.

  1. kavalir123

    kavalir123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich i mam mianowice taki problem gdy chce zagrać w grę i wkładam ją do napędu gdy ją mi odczyta to pojawia się albo otwórz napęd albo czarny ekran i po chiwli wyskakuje wyłącz i włącz konsolę lub wyczyść płytę miekką ściereczką gdy pobróbuje włączać i wyłaczać konsole pare razy i otworze i zamkne pare razy naped gra dziala :/ ale to bardzo denerwuje wiec co mam zorbic zeby tak sie nie dzialo....? dzieki z gory za odp
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartek1980

    bartek1980 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    albo szanuj bardziej płyty albo masz zanieczyszczony laser
     
  4. back4stage

    back4stage Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    nowy sacz
    A co to za wersja?? Moze slim??
     
  5. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
  6. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
    Ja mam identycznie ! jak używałem kiepskich płyt. Teraz tylko i wyłącznie Verbatimy i nie mam takiego problemu. A dodam ,że nagrywałem te same gry znów.
     
  7. OPTIM xD

    OPTIM xD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    248
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ŁDZ
    U mnie był to przez 3 miesiące po przerobieniu napędu i w końcu napęd do niczego się nie nadawał. Wymiana kosztowała mnie 200zł, ale jeżeli to nie laser to raczej porysowane płyty.
     
Wczytywanie...

Poleć forum