1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xbox'em 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez soul755, Czerwiec 24, 2011.

  1. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem z xbox'em otóż miałem rrod'a ale go naprawiłem owijając go ręcznikiem itd... i działa ale gry nieorginalne mi się zacinają i już 2 raz wyskoczył rrod ale znów go naprawiłem może mam odczekać z xbox'em ze 1 dzień ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Takie sa efekty naprawy recznikiem.
     
  4. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    nie to jest wina tego że wyskoczył Ci rrod i naprawiłeś tak jak naprawiłeś, zrób sposób z gumkami i wymień paste termo ale nie dawaja za nic pasty do zębów
    http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=591894 poradnik :)

    Nie koduj linkow, sa wtedy trudniejsze do otworzenia // Touch!
     
  5. nath

    nath Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Pabianice
    zamiast czekać jeden dzień lepiej zleć naprawę rroda jakiejś osobie ktora ma o tym pojecie btw. na oryginalnych plytach tez sie zacina ?
     
  6. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    hmm nie opłaca się płacić tym ludziom co to naprawiają bo i tak Ci znów wyskoczy mówie Ci zrób sposób z gumkami i wymianą pasty termo, naprawiłem tak kumplowi 5miesiecy temu i chodzi mu do dziś bez zarzutów ;)
     
  7. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na org dziś dopiero sprawdze mój brat przyniesie
     
  8. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    famous182 jest teraz aktywny a jeśli bym ci wysłał zdołał byś
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    co konsola to inaczej...jesli juz lapie rrody to po naprawie...nie wazne jakiej....konsola i tak dlugo nie podziala.....wkładaj gumki albo jakies male radiatorki i zmień pastę
     
  10. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    aha te gumki to na taśmę dwustronną :)
     
  11. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    te gumki to wymienić te czarne wyrzucić ?? czy zostawić
     
  12. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ty gumki te czarne wyjąć ??
     
  13. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorki to płytki ale ty ta gumpa ma wystawać jakiej grubości ??????
     
  14. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    famous182
    napisz mi na gg 6589370 wytłumaczysz mi
     
  15. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    nie pisz wielu postów pod sobą bo zaraz Cie zbanują albo coś... te gumki mają mieć po 3-4mm grubości :)
     
  16. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i jak mam wymienić paste termo ?? w tym xbox'e wogle muszę ?? jak tak to w jakim miejscu ??
     
  17. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    No skoro nie wiesz gdzie znajduje się pasta , to lepiej nie zabieraj się za naprawę.
    Wpisz X-Clamp w wyszukiwarke , na guglach , bądz YT to się wszystkiego dowiesz.
     
  18. famous182

    famous182 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    pod radiatorami, musisz je odkręcić zebrać starą paste i wyczyścić i nałożyć nową
     
  19. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    uważaj zebys nie pogiał płyty....żeby się polaczenia nie porozrywały
     
  20. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak bym nie wymienił tej pasty to by działało ??
     
  21. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    teraz mam cztery diody LOL
     
Wczytywanie...

Poleć forum