1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xboxem. Bardzo pilna sprawa!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez airdrigar, Grudzień 28, 2011.

  1. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    Pożyczyłem od brata xboxa. Jest to xbox 360 4GB slim, kupowany w sklepie jakieś pół roku temu. Włączyłem sobie dzisiaj AC revelations i grałem z dwie godziny. Nagle gra się zawiesiła i nic nie można było zrobic. Nie dało sie wejsc do interfesju, wyłączyc gry czy zrobic cokolwiek innego. wyłączyłem więc gre i konsolę guzikiem głównym. Nie przejąłem się tym zbytnio i pomyślałem że to pewnie jakiś zwykły błąd i konsola sie zawiesiła czy cos. Minela godzina ichaciałem właczyc xboxa. Niesety pojawia sie tylko szare tło głównego interfejsu (takie, jak sie wybiera swój profil i awatar). odłączyłem konsolę i podłączyłem jeszcze raz, zamieniałem kable i nic. martwie się, bo konsola nie jest moja i głupio mi bedzie przed bratem ze mu ją zepsułem, chociaż to nie moja wina. Bardzo prosze o pomoc bo musze szybko to naprawic i oddac bratu. sprawa jest naprawde pilna. pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a diody zielone? czy czerwone są na konsoli?
     
  4. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    zielone, wszystkie się palą
     
  5. firedragonPL

    firedragonPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    skąd wiesz że popsułeś ja miałem tak samo, uruchomiłem ponowie konsole i wszystko było ok też tak spróbuj (no chyba że już tak próbowałeś)
     
  6. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    już napisałem że próbowałem. robiłem tak z dwa razy
     
  7. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a dysk do niej masz jak tak to odłącz
     
  8. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
  9. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    nikt nie ma pomysłu co z tym zrobic?
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    a jest nie przerobiona na gwarancji?
     
  11. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    nie przerobiona, na gwarancji. nie miałeś styczności z takim czymś wcześniej?
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie jak nie przerobiona dzwonić do ms i na gwarancje
     
  13. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    nie mam jak tego oddac na gwarancje bo to nie mój xbox. musiałbym dzwonic do brata, jechac do niego po pudełko i paragon i dopiero działac. poza tym wołabym, załatwic to sam. co jeszcze można zrobic?
     
  14. minimaki22

    minimaki22 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nic bo lepiej oddać na gware nisz samemu kombinować. Jak nie działa to nie czekaj bo sam prędzej jeszcze gorzej zepsujesz niż naprawisz
     
  15. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    charaktersytyczną rzeczą jest to, że na zasilaczu pali się pomarańczowa lampka. może to od tego?
     
  16. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    jak jest wylaczona ma sie palic pomaranczowa jak wlaczona zielona
     
  17. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    znaczy że xbox jest w stanie czuwania. lepiej oddaj nie kombinuj bo nic z tym nie zrobisz jest gwarancja więc twój brat nie jest stratny i wszystko się psuje
     
  18. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    ale pali się własnie jak jest włączony. może zasilacz poszedł? tylko od czego miałby sie zepsuc?
     
  19. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    włączył się. pokazało się okienko, że wystąpił błąd i niezbędna jest aktualizacja systemu bo brakuje jakichś sterowników i należy uruchomic ponownie konsolę. uruchomiłem i włączyłem byle jaką grę, żeby sprawdzic czy wszystko ok. gra się włączyła i znowu sie zawiesił cały system i trzeba było wyłączac xboxa guzikiem.
     
  20. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    wgraj najnowszy dash przez pena może pójdzie
     
  21. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    tylko od czego on sie tak zawiesza?
     
Wczytywanie...

Poleć forum