1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xboxem i telewizorem plazmowym Panasonic.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Vortex, Maj 14, 2011.

  1. Vortex

    Vortex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    Witajcie, mam straszny dziwny problem z konsolą lub telewizorem, więc tak. Gdy podłączam konsole kablem HDMI do mojego monitora to wszystko idealnie działa. Lecz gdy tym samym kablem do telewizora Panasonica tx-p42c2e telewizor nie pokazuje obrazu. Xbox normalnie się włacza, a co najdziwniejsze z żadnym kablem nie działa, a inne urządzenia działają. DVD i Dekoder normalnie. Telewizor jest HD Ready więc mam ustawioną rozdzielczość 720p. Jakieś pomysły ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mixyr

    mixyr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    178
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    sprobuj z innym kablem hdmi, moze nie działa to wejscia w tv
     
  4. Vortex

    Vortex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łęczna
    ... Przecież pisałem że próbowałem z dużą ilością kabli HDMI.
     
  5. ColoringWyso

    ColoringWyso Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam to samo , tez niewiem w czym lezy problem
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12089
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Z telewizorem najpewniej, nie współpracują z konsolą widziałem już takie właśnie panazłomy. Jedyna opcja to podłączyć do innego tv zmienić na hdmi rozdzielczość na minimum, jak zaskoczy to po problemie
     
  7. h-y-d-e

    h-y-d-e Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    109
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Siemianowice
    zobacz czy nie ma nowszego firmware do twojego tv, to może pomóc
     
Wczytywanie...

Poleć forum