1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xboxem lub grami ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez driver1304, Grudzień 8, 2009.

  1. driver1304

    driver1304 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Posiadam xboxa od nie dawna i mam pewien problem. Moj problem polega na tym, ze mam flasha ixe 1.50 i chcialem sb zagrac w fife10. Wiec zrobilem tak jak pisza i przerobilem wave 4 na wave2 i zrobilem to programem 360 Waves Patcher. Ale gdy ta fife przerobiona na wave 2 nagralem na pyte i wlozylem do xboxa to mam tylko mozliwsc do wybpru zamiast zagraj w gre to uruchom dvd albo cos w tym stylu i jak to wybiore to pojawia mi sie filmik na ktorym mam pierwsze jakies paski zielone a pozniej napisy pierwsze po angelsku a nastepnie jakies chinskie. Prosze powiedzcie mi czemu mi to nie chce dzialac jezeli przerobilem ta gre na wave 2 i co musze zrobic zeby to zaczelo dzialac? Zgory dzieki. Pozdro.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mzajac91

    mzajac91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co obserwuje na forum, a nie jestem doświadczony... bo sam mam x'a tydzień ale może to być wina braku Stealth patcha, Złej jakości płyty (najlepiej Verbatim i tylko Verbatim i tylko DVD+R), Bądz gra nagrana za dużą prędkością.
     
  4. driver1304

    driver1304 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra jest nagrana na dobrej plycie i z predkoscia 2,4 czyli tez dobra
    ale ta gra chodzi na ixe 1.6 a na moim nie chce ;/
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak przerabiałeś obraz z vave4 od razu do vave2 ? gdzieś czytałem że trzeba z4 na 3 a dopiero z 3 na vave 2 . potem wyłączyć abgx360 i ponownie go uruchomić i dopiero wtedy sprawdzić
     
  6. driver1304

    driver1304 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przerabialem programem 360WavesPatcher zaladowalem obraz i dalem zeby przerobil na wave 2 i tyle
     
  7. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. driver1304

    driver1304 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale ja musze miec przerobke na wave 2
    a poza tym to tam jest napisane ze ta przerobka dziala na ixe 1.51 i na 1.6 a ja mam 1.50 to chyba kiszka co nie ?
     
  9. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to nie kiszka tylko musisz sobie z neta lub jakiejś gry (która ma wave 2) wyciagnąć dwa pliki video i pfi i wtedy je wgrywasz do obrazu sprawdzasz i gra gitara:D ja robię to ABGX30 Gui v1.0.1 bo ten nowy jakoś mi nie pasi.
     
  10. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  11. driver1304

    driver1304 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale jak mam te pliki wyciagnac ?
    a i moze to byc gra ktora byla wave 3 ale przerobiona na wave 2 ?
     
  12. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    poczytaj te opisy z linków które ci podałem , ewentualnie jest jeszcze activateiso
     
  13. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tak bo ona ma wtedy pliki z wave 2 bo została przerobiona na forum jest dużo typu odpowiedzi na takie pytania poczytaj poszukaj a nie PORADNIKÓW JEST WIELE
     
Wczytywanie...

Poleć forum