1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox'em.Prosze o pomoc!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez oktaw007, Grudzień 24, 2011.

  1. oktaw007

    oktaw007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!Mam bardzo duży problem z xbox'em.Mam go dzień i zauważyłem brzydką grafikę.Chodzi o to że np.metalowy słup z daleka wygląda jak w rozdzielczości 800x600(porostu migoczą).A przedmioty które są małe a ja jestem oddalony po prostu znikają!!Mam telewizor LG LCD 32cale wersja xbox'a to slim 250Gb.Wszystko jest podłączone okej ale mam kable HDMI(mają chyba 2lata i przez tyle czasu nie były używane!)Nie wiem czy mam używać HDMI czy Hd A/V.Gram na rozdzielczości 720p wszystkie przedmioty które są blisko mnie wyglądają okej ale te dalej szkoda gadać.PROSZĘ O POMOC BĘDĘ WDZIĘCZNY!!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    zmien rozdzielczosc w ustawieniach klocka
     
  4. oktaw007

    oktaw007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie zapomniałem napisać zmiana na:1080i,1080p nic nie daje ale jeśli mam zmienić na inna niż te co napisałem to proszę napisać jaka to ma być.Mam tylko te:480p,1024x768,1280x1024,1360x768.Nie wiem czy to ważne ale mam ekran 16:9
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jaki masz telewizor, ten HD Ready czy Full HD ? Jak masz HD Ready to 720p a jak Full to 1080p. Ja mam na 1080p i wszystko ładnie wygląda.
     
  6. oktaw007

    oktaw007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie że mam Full HD daje 1080p i dalej to samo zmieniam na 1080i i to samo.Mam jeszcze takie pytanie czy obraz będzie lepszy jak podłącze HDMI i A/V HD??
     
  7. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    na hdmi uzyskuje się najlepszą jakość obrazu. Może po prostu siedzisz za blisko tv?
     
  8. oktaw007

    oktaw007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie nie tez myślałem ze za blisko_Odsunąłem wszystkie meble siedzę bardzo daleko ale ciągle to samo.Ale jak grałem w Battlefielda 3 to już zobaczyłem ze to nie wina odległości.Jest mapa w Battlefield 3 nazywa się Kaspijska Granica jest tam ogromny słup czy coś takiego i do niego są przyłączone kable czy coś i po prostu u mnie te kable są poprzerywane brzydko wyglądają ale jeśli przy celuje to wyglądają całkiem nieźle
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    pozycz od kogos inny kabel i sprawdz czy jest to samo
     
  10. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    a sprawdzałeś na innych grach :) może to wina battlefielda 3. Nigdy się nie przypatrywałem jak wygląda ta antena na kaspijskiej granicy :)
     
  11. oktaw007

    oktaw007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedną grę Gears Of War jest to samo tylko że tam trochę lepiej ponieważ te miejsca są małe i nie rzuca tak to się w oczy.A wracając do kabla HDMI to będę go musiał kupić więc mam pytanie w jakiej może on być cenie.Chyba że przyjedzie kolega do mnie ma on PS3(nienawidzi xbox'a)tam też chyba trzeba ten kabel może przypnę jego kabel do mojego klocka jeśli zadziała to napiszę.
     
  12. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    A masz zainstalowane textury HD ? I jeszcze spróbuj na innym kablu, może ten jakiś walnięty jest..
    Edit: Co do kabla to ja mam za 20zł i wszystko śmiga, podobno te co są za 100-200zł to i tak żadnej różnicy nie ma no tylko w cenie...
     
  13. oktaw007

    oktaw007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak mam zainstalowanego textur hd.Może masz rację że kabel jest *****ny ma juz sporo czasu za sobą.
     
  14. oktaw007

    oktaw007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Podłączyłem inny kabel HDMI do konsoli ale dalej to samo.Wszystkie małe przedmioty migoczą.
     
  15. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    :confused:może kolego masz coś nie tak z wejściem HDMI w Xboxsie
     
Wczytywanie...

Poleć forum