1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xboxem (Update Dashoboard)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maha, Kwiecień 15, 2012.

  1. Maha

    Maha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Właśnie jestem po wgraniu Dashboardu LT 2.0 + Update USB bo chciałem odpalić Wiedźmina (Nie odpaliło). A teraz gry, które chodziły mi wcześniej przestały chodzić. Pokazuje się obraz jak z activate.iso z tymi japońskimi literami. Każda gra, która śmigała teraz nie śmiga - co robić???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pewnie wgrało dasha 14xxx na lt 3.0 byś musiał przeflashować
     
  4. Maha

    Maha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłbyś zarzucić linkiem jak to zrobić?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Dział LT i poszukaj odpowiedniego poradnika pod twój napęd.
    Możesz dogrywać TU do każdej gry, ale nie do wszystkich są, także się nie opłaca, lepiej przerobić na LT+3.0
     
  6. Maha

    Maha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsolę kupiłem od znajomego znajomego, wiem, że napęd nie był wymieniany. Do wgrania LT 3.0 będę potrzebować jakichś kluczów z napędu?. Dużo tu czytam ale taka masa artykułów już mi robi siano w głowie hehe
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    tak potrzebujesz Dvd Key, żeby wgrać LT.
    Nie wiem jaki masz napęd, także nie podam Ci tutaj żadnego tutoriala.
    Sprawdź jaki napęd masz dokładnie, poszukaj pod niego tutorial i rób według niego, wszystko musi działać :)
     
  8. Maha

    Maha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdybym ponownie wgrał starego dasha to problem by zniknął?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie idzie, cofnąć dasha, tylko idzie wgrać nowszego.
    Pozostaje Ci wgranie LT+3.0, jak nie chce Ci się w to bawić, oddaj do serwisu.
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. Maha

    Maha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprawdzałem przykładowo TU do Resident Evil 5, pliki wgrywałem Horizontem, później z pena na dysk i dalej to samo. Nie chce odpalić. Robie dokładnie to co w poradniku i nic. Czyli ten 3.0....
     
Wczytywanie...

Poleć forum