1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xboxem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez MyManiek555, Luty 15, 2013.

  1. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.
    Dziś kupiłem kabel VGA na allegro , po odłączeniu kabla który idzie do telewizora, aby podpiąc kabel do monitora to xbox sam się włącza ;(

    Nie dotykam wgl xboxa, tacka się wysuwa.

    Jeżeli ktoś wie jak to naprawić to proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12705
    Polubienia:
    1173
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z xboxem.

    Jednorazowo się włącza cały czas? Opisz cos, wyglada,na usKodzony rf tasme panelu

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  4. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    niee włącza się cały czas jak tylko podłącze kabel VGA.
    Podpinam kabel vga do xboxa i tacka sie wysuwa i xbox się włącza ...
    Po wyłączeniu go ponownie sie włącza ;(
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12705
    Polubienia:
    1173
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Problem z xboxem.

    Sprawdz na poprzednim kablu, jeeli tak samo. Zapewne uszkodzikes konsole podlaczajac kabel na nie odlaczonym sprzecie z sieci elektrycznej. Dlaczego nie,kupikes hdmi??

    wysłano z xbox 360 RGH LINUX.
     
  6. MyManiek555

    MyManiek555 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie mam wejśca HDMI w monitorze ;( ale nie odłączałem kabla przy włączonej konsoli ;(
    1 raz wybiło mi prąd i miałem konsole włączoną ale to chyba nie ma znaczenia co nie ?

    @EDIT

    Zauważyłem że jak odłączam kabel od xboxa to od razu się włącza ;(
    Dlaczego tak sie dzieje ?
    Samemu nie da sie tego naprawić czy coś ?
     
  7. BloodmaN

    BloodmaN Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlasnie pojawily sie u mnie slynne 3 red diods. Po wykonaniu diagnostyki, wyskakuje mi tylko 1 czerwona dioda po lewej górnej. Czyli oznacza to blad 1? Jak moge to naprawic i co sie zepsulo. Jak wyjmuje naped to dalej swieca 3, czy to chodzi o napęd czy moze cos innego np GPU lub CPU. Prosze o pomoc.
    Dziekuje
     
  8. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Odczytaj i podaj kod błędu, bo tak to można jedynie zgadywać czego to jest wina.
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    914
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw

Wczytywanie...

Poleć forum