1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xboxem

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez witexor, Styczeń 25, 2014.

  1. witexor

    witexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Cześć. Od jakiegoś czasu mój Xbox trochę świruje. Po załączeniu nie ma głosu, trzeba go kilka-kilkanaście razy włączać i wyłączać by pojawił się dźwięk. Co jakiś czas gaśnie ekran, pojawia się po kilku chwilach, ale już w menu xboxa (tym oryginalnym, nie FSD) i wyłącza się. Tak samo dzieje się w czasie uruchamiania niektórych gier. Jeśli wyjmę kabelek HDMI i podłącze na nowo, to xbox wraca do oryginalnego menu. Nigdy wcześniej tak nie miałem. Ktoś wie o co chodzi? Jakaś poważna awaria? To dość irytujący problem :(

    Xbox360 przerobiony, LT 3.0 i RGH, najnowszy FSD (na starszym było to samo).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdzałeś na innym kablu HDMI czy wszystko ok z dźwiękiem?
     
  4. witexor

    witexor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2012
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No właśnie sprawdzałem i podobne zjawiska mają miejsce :/
     
  5. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Może masz problem z portem HDMI? gdzieś już czytałem o podobnych objawach i skończyło się na porcie HDMI :) ale wiadomo mogę się mylić
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Wyłącz opcje "wyświetl wykryte ustawienia" w ustawieniach wyświetlacza

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum