1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbox'em

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cineq25, Luty 17, 2010.

  1. cineq25

    cineq25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Po ok 1-2 godzinach grania wyskakuje mi rrod kod błędu to 0001 czyli niby problem z zasilaniem :(. Mam takie pytanko jest na to jakaś rada czy może muszę wymienić zasilacz ?? Bardzo proszę od odpowiedź. Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rooness

    Rooness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ponowne podpięcie raczej nic nie da, więc raczej tak- zasilacz do wymiany, chyba że ktoś obeznany jeszcze Ci doradzi.
     
  4. cineq25

    cineq25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha dzienks ;] muszę pożyczyć od kumpla zasilacz tylko że pytałem się kolesia który się na tym zna i powiedział mi że to zimne luty na gpu :( jak przetestuje na innym zasilaczu napisze czy działa :D
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    0001 to zasilacz albo padniete kondensatory na płycie :p
     
  6. Malez

    Malez Banned

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Gryfino
    Zasilacz padł zmykaj do wymiany
     
  7. Sobota

    Sobota Guest

    Ale przed wymianą warto zobaczyć czy nie ma nigdzie przepięcia i wszystkie kable solidnie połączone ;)
     
  8. diokhan89

    diokhan89 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy ktoś z was wie jak naprawić błąd jeśli wina nie leży w zasilaczu i mosfet ? Czy wystarczy mosfet który ma 30v i 17A? jeżeli się mylę to proszę kogoś kto wie o co mi chodzi o napisanie instrukcji to wykonać , z góry dzięki za odpowiedź
     
Wczytywanie...

Poleć forum