1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xboxem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Barteek10, Marzec 1, 2009.

  1. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam ...
    Mam pewien problem , otóż ostatnio xbox zawiesił mi się gdy grałem w gta 4 zainstalowane na dysk , ale pomyślałem ,że ta gra przecież tak ma , przedwczoraj grając w gowa zauważyłem , że doczytują się tekstury , a właściwie nie nadążają czasami , gra także zainstalowana na dysk , wczoraj grałem w gowa przechodząc kampanie na wyższym poziomie i powiem , że jestem zaniepokojony , gow z dysku chodzi jakby chciał a nie mógł , często pojawiają się przycięcia , zwolnienia , masakra , wcześniej tak nie miałem , pozwole sobie porównać do pc , wiecie jak to jest jak ma sie za mało ramu i gra powoli chodzi , mi tak właśnie chodzi gow :eek: , normalnie niekiedy grać się nie da tak muli :(
    Obawiam się , że szykuje się chyba rrod , mam falcona 08 , w styczniu wrócił z naprawy od M$ ...
    Jakieś sugestie? A może z dyskiem coś nie tak ?
    :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    A jak giery chodzą z płytki? Możliwe że to coś z dyskiem.
     
  4. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odpaliłem gowa z płytki , pograłem troche , chodzi lepiej niż wtedy , ale i tak zdażają się przycięcia , jak np. obracam kamerką
    Coś musi być nie tak , jak po raz pierwszy przechodziłem gowa to nie miałem takich problemów , zero doczytywań , zero przycięć
    Ahh... :(
     
  5. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No to problem się rozrósł , wczoraj grając w gta 4 z płytki gra się zawiesiła , nie mówiąc o tym , że po 15 minutach normalnej płynnej gry , grałem w zwolnionym tempie , później odpaliłem fife , 5 min gry i zwiecha :(
    Nawet menu jakoś tak wolno chodzi , co myślicie ?
    Bo mnie to już szlag trafia , 2 miechy temu wróciła z naprawy , nie dość , że dostałem nie swoją konsolkę , to jeszcze wadliwa ..
     
  6. tomasz0992

    tomasz0992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    częstochowa
    Musi byc cos z GPU..wszystko w środku się strasznie nagrzewa i prędzej czy później chipy GPU, CPU i RAM mogą się miejscami odlutować... wtedy właśnie pojawiają się 3 diody lub przycinanie sie gier i inne problemy z plynnoscia...

    Proponuje sprzedanie konsoli i uzbieranie na nową..lub poprostu oddanie do naprawy GPU i pelen rebaling procesora koszt to okolo 199zl
     
  7. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam jeszcze gwarancje M$ na konsolkę , konsola nie jest przerobiona ani nic nie było przy niej grzebane , więc mogę oddać
    Tak tylko myśle czy nie spowodować tego 3rroda bo wtedy będe miał pewność , że dadzą mi nową konsole w pełni sprawną , a tak jak wyśle to znowu niby naprawią , a później się okaże , że znów to samo ... :p
     
  8. tomasz0992

    tomasz0992 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    częstochowa
    W sumie to masz racje, lecz niby jak chcesz spowodować tego "3 Ring of death"? Chyba ze zostawisz włączoną konsole na jakieś 48 hour's:D ..ale rzeczywiscie jesli naprawde cos sie dzieje z konsolą to oddaj ją do MSoftu i może wymienią ci na nową lub poprostu wymienią ci płyte i będzie git.. lecz wszystkiego można się po nich spodziewać...:)
     
  9. mateusz232

    mateusz232 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pozatykaj wszystkie wloty i wyloty to dostaniesz rroda :p
     
  10. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    owiń kocem i zostaw włączoną na jakiś czas ;) wtedy na pewno dostaniesz rrod'a :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum