1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xboxem..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karix, Lipiec 8, 2011.

  1. karix

    karix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jakiś czas temu wieczorem podłączam boxa pod kabel hdmi, nagle zrobiła się jakaś niska rozdzielczość i brak dźwięku.. Wchodzę w opcje konsoli, wyświetlacz, jest full hd ale tu już widzę jakąś zmianę, wcześniej miałem napisane w formie 1080p 1080i 720p itd.. a teraz po prostu 1940x1080 itd.. Zmieniłem na te full hd, ale dźwięku brak. Pomyślałem że to wina kabla, pożyczyłem od kumpla w pełni działający kabel hdmi którego używa na psie, nic nadal to samo, inaczej wpisane wartości no i brak dźwięku. Próbowałem odpalić go na kablu VGA i dźwięk był. Pomoże mi ktoś ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Przegrany1701

    Przegrany1701 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    Prawdopodobnie uszkodzone wejście HDMI w konsoli.Oddać do serwisu, ewentualnie możesz sprawdzić jak to wygląda w środku,czy jest wszystko na swoim miejscu itp.
     
  4. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Powiem Ci że zabiłeś gwoździa .
    Ale prawdopodobnie zimne luty .
    Ile ma ta konsolka ?
    Component HD -sprawdzałeś ,czy Composite ?
     
  5. karix

    karix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tylko nie pokoi mnie ta zmiana wartości, przecież jakby było uszkodzone może by dźwięku nie było a te wartości pozostały takie jakie były..
     
  6. karix

    karix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    xbox 360 elite, nie wiem, może półtora roku, a jak się to sprawdza ? jestem dość zielony w tym..
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Są takie preparaty Freeze ,lub na czuja wszystkie luty poprawiasz .
     
  8. karix

    karix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    w gnieździe tak ?
     
  9. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie w gnieździe, na płycie głównej.
    Trzeba rozebrać całą konsole.
     
  10. karix

    karix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to nie dla mnie ;/
     
  11. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Więc albo Component HD i nie przejmujesz się HDMI .
    Albo serwis.
     
Wczytywanie...

Poleć forum