1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xboxem360 -dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dumny, Listopad 10, 2011.

  1. dumny

    dumny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam problem ,posiadam 2 konsole przerobione ,a więc sprawa wygląda tak:.Nagralem sobie MW3 i na jednej konsoli mam dash 2.0.13604.0 ,a na 2 konsoli mam wgrany starszy 2.0.13599.0 i na tej konsoli odziwo gra śmiga,a na 1 konsoli z nowszym dashem nie działa więc trochę mnie to zdziwiło ,ma ktoś jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu ? Pozdrawiam z góry dziekuję .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
  4. dumny

    dumny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2011
    Posty:
    66
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A jeszcze jedno pytanie na tej 1 konsoli gry takie jak Mortal Kombat Fifa 11 Pes 12 działa a gdy podłączam kinect, i gre kinect adventures wyskakuje o aktualizacje ,czy da się to zrobić nie tracąc przeróbki??
     
  5. GumiiS

    GumiiS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam pytanie... Czy po zrobieniu aktualizacji która jest w GoW3 to mi sie zmieni dashboard na inny niż po tym kinect (chodzi o wygląd) ?
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    gra posiada dash 12xxx nic się nie stanie z lt

    zależy jaki masz . co do wygładu dash 12xx i 13xxx się nie różnia niczym w wygłądzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum