1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xboxem360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Megaton90, Styczeń 5, 2013.

  1. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Witam
    dziś grałem chwilę w Call of Duty Black Ops II coś mi przycięło dałem wyjęcie płyty po czym wyłączyłem konsole włączyłem Ją za chwilę po czym ujrzałem 3 czerwone diody!!! Wyłączyłem znów i włączyłem to samo. Konsola chwilę postała wystraszyłem się odłączyłem wszystkie kable za chwilę podłączyłem na nowo i zaczęła normalnie działać. Czy ktoś spotkał się z podobnym błędem itp?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak się problem powtórzy to odczytaj kod błędu:
    Wszystko o XBOX-360 TUNING ,NAPRAWA ITD. - ERROR CODE KODY BŁĘDÓW

    http://support.xbox.com/pl-PL/xbox-360/errors/error-codes
     
  4. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Oby się nie powtórzył bo tego bym nie chciał:( Nie wiem czy jest sens przerabiania go teraz czy to nie pogorszy jeszcze sprawy:(
     
  5. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z Xboxem360

    jaka wersja konsoli data produkcji?

    Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 993D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Megaton90

    Megaton90 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Legnica
    Wersja chyba Premium albo Arcade wiem tylko tyle że napięcie mam 12V-16.5A-5V roku nie podam bo nie ma z tyłu naklejki. Wejście na zasilacz oznacza na Falcona z Hdmi
     
  7. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Odp: Problem z Xboxem360

    miejmy nadzieje ze sie nie powtorz a jesli to tak jak wyzej kod bledu. przeczysc sprezonym powietrzem, moze paste zmien na procu.

    Wysyłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 993D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum