1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xboxem360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez koala3333, Sierpień 16, 2011.

  1. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Cześc mam problem z xboxem360 gdy kupilem go przez allegro to pierwsza gre wlozylem i pojawila sie aktualizacja wiec zaktualizowalem przez pierwszy miesiąc dzialaly wszystkie gry potem dzialaly tylko pare gierek a teraz tylko jedna ,gdy wkladam fife(kopia zapasowa) to mi od razu wczytuje gre ,ale gdy wkladam inne to pisze ciagle otworz napęd(mam xa premium lt 1.1 ap25) od razu mowie ze tamte gry sa wgl nie porysowane sa to kopie zapasowe gier ,moje pytanie brzmi czy to wina płytek ze mi nie chodza ,bo te ktore mi nie chodza sa nagrywane na verbatimach i omega i jednej platinum a fifa jest nagrana na platinum ,kolega mi mowil ze plytki moga sie wypalic czy to mozliwe? czy moze musze przerobic konsole na jakies inne przerobienie zeby mi gierki chodzily? prosze o pomoc. PS . oryginaly dzialaja i filmy też.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    moze byc wina plyt moze byc wina zlego wypalenia.i jak nie wgralems nowego dasha 13xxx i nie masz podlaczonej do live to raczej wina plyt lub zle nagrane
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Wszystkie gry powinny działać, chyba że wgrałeś dash 13146 (sprawdź jaki masz). Wina lasera raczej nie, bo skoro oryginały działają, to wina leży pewnie po stronie oprogramowania.
     
  5. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xbox

    nie podlaczalem xboxa do neta ,nie aktualizowalem najnowszej aktualizacji bo szlyszalem ze usuwa przerobienie,gry byly chyba dobrze nagrane bo przez miesiac chodzily,fifa jakos dalej chodzi:) laser chyba jest ok naped tez bo oryginaly czyta i filmy tez,pirata jednego tez. mój dash to 2.0.12625.0 nie wiem czy dobrze sprawdzilem dalem na ustawienia konsoli>dane systemowe>interfejs główny i tam jest ten numer :)
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Spróbuj nagrać coś jeszcze raz, najlepiej na verbatimy i przed wypaleniem sprawdzaj obraz abgx'em.
     
  7. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xbox

    a bo mi te gry wczytuje komp moge cos zrobic zeby zgrac je na nowa plytke? a gdy wgram jakas inna aktualizacje to pomoze coś ?
     
  8. chaos220

    chaos220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nowa aktualizacja zmieni Ci firmware w napędzie więc to wiele nie pomoże. Nie ma takiej możliwości żeby płyty się wypaliły, jęzeli gry wcześniej chodziły bez problemu proponuje zrobic aktualizacja i reflash na lt1.9+ oczywiscie dopiero po skonczonej aktualizacji
     
  9. koala3333

    koala3333 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    xbox

    a jaką wgrać aktualizacje? podacie jakis link do pobrania. i czy da sie jakos samemu wgrac lt 1.9 + ? jak tak to jak? .z góry dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum