1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z xbx360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DawidPB94, Sierpień 29, 2011.

  1. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Witam. Tydzień temu nagrałem sobie grę L.A Noire noi po nagraniu włożyłem do xboxa ale poprosiło abym zainstalował aktualizację z płyty, więc ją instaluję ale po chwili wyskakuję błąd i tak ciągle, więc ściągnąłem aktualizację z internetu i nagrałem na pendriva, włożyłem do xboxa, zainstalowałem i restartnelo konsole i po tej aktualizacji żaden pirat Mi nie działał ;/ Wtedy poszedłem do kumpla, jego ojciec ma komis z konsolami i powiedział, że zrobi Mi to za 50 zł więc zrobił, piraty działały ale nie wszystkie -.-" AC:B, FABLE III Mi nie chcą chodzić ;/ Wiecie może dlaczego? Trzeba to jakoś inaczej nagrać na płytę? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Ponownie trzeba przerobić konsolę.
     
  4. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    i znów bulić 50 zł ? :O
    Nie ma innego sposobu aby zagrać w AC:B i Fable III ?
     
  5. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Bo teraz masz oryginalny soft w konsoli i potrzebujesz wgrać przerobiony.
    A masz może klucz napędu ?
     
  6. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    A jak sprawdzić ten klucz?
    Jestem zielony w tych sprawach : )
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Musisz jeszcz eraz nagrac te gry, uprzednio skanujac je abgx
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Farmazony, przeciez pisze ze znowu przerobil. Podane przez Ciebie gry wymagaja nowych patchy, nalzezy je przeskanowac abgx i nagrac ponownie.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  9. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    bgszef!
    A do czego jest ten abgx? Do patchowania?
    Ps. do patchowania gier na xbox zawsze używałem programu 360wavespatcher
     
  10. boruch

    boruch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zawze używałeś tego programu, ale do tych gier jest nowy rodzaj zabezpieczeń AP 2.5 i musisz spatchować pliki w abgx i dopiero wypalasz i powinno wszystko śmigać.
     
  11. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Okej, a czy to może być byle jaka wersja tego programu abgx360?
     
  12. Krzysiek - Zamość

    Krzysiek - Zamość Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  13. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Ostatnie pytanie, trzeba coś zmieniać w ustawieniach tego programu ?
     
  14. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
  15. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    jak nic nie ma zaznaczonego na czerwono to nie
     
  16. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    [​IMG]
    Czyli można nagrać już na płytę? Czy wszystko an zielono musi być zaznaczone? Dobrze gra jest spatchowana ?
     
  17. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    ODŚWIEŻAM! !
    Czy już mogę nagrać AC:B na płyte? Patrzcie post wyżej .
     
  18. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  19. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    A teraz gdy 2 raz przepusciłem obraz iso przez abgx to wyskoczyło mi to:
    [​IMG]
    Mogę normalnie nagrać? Pytam sie, bo nie chcę stracic kolejnej płyty :p
     
  20. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Hmm .. bardzo proszę o ODP, już płyta czeka na nagranie ale nie wiem czy to dobrze, że takie cos wyskoczyło
     
  21. DawidPB94

    DawidPB94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bytom
    Ehhh ... i pojawił sie następny problem.
    Nagrałem AC:B na płyte i odziwo działa ale nie ma PL języka tz. napisów PL.;/
    A gra jest w PL wersji językowej więc o co może chodzić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum