1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z X'em

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pe7ot, Lipiec 8, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Pe7ot

    Pe7ot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem z xbox'em i nie wiem co robic prosze o pomoc.
    Dzisiaj gralem sobie w Assassin's Creed i w pewnym momecie gra mi sie zacieła. Juz wczesniej raz mi sie to zdarzylo lecz wtedy wyłączylem konsole i włączylem na nowo i wszystko dzialalo. Jednak teraz po zacieciu gry konsola jakby sama sie zresetowala ale nie chce sie włączyc. Za kazdym razem jak chce włączyc x'a to pojawia mi sie na tv przez jakas 1s znaczek xbox i probuje sie na nowo wlaczyc. Nie ma roznicy czy uruchamiam z pada czy z przycisku na konsoli.
    Mam Xbox elite 120GB.
    Nie wiem co zrobic ?? Czy mogl sie zepsuc dysk ??
    Prosze o szybka pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Odłącz może na chwile kable od konsoli. Potem możesz spróbować włączyć konsolę bez dysku.
     
  4. Pe7ot

    Pe7ot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odłączenie kabli nic nie dalo, a jak włączam bez dysku to nic sie nie dzieje tylko miga zielona dioda na przcisku power.
    Dziekuje za probe pomocy
     
  5. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Płyta dalej w napędzie jest? Jeżeli tak spróbuj ją wyciągnąć. Jeżeli już jej nie ma i wszystkie inne sposoby niep omogły to servis/gwarancja
     
  6. codmistrz

    codmistrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2010
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może powiedz, czy Assasin jest oryginalny - czy ściągnięty.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wyjmij dysk, wyciąg płytę nie zaskoczy to już wiesz co trzeba zrobić z konsola, gwarancja:)
     
  8. Pe7ot

    Pe7ot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ściagniety Assassin jest w konsoli tylko jak go wyciągnąc ??
     
  9. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Włączasz konsole na panelu głównym i jak tylko sie zaświeci to otwierasz napęd i wyciągasz płyte zanim sie zamknie. Powinno dać rady
     
  10. Pe7ot

    Pe7ot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety w ten sposob plyta nie chce wyjsc :(
     
  11. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    włącz konsolę przyciskiem od napędu DVD i wyciąg płytę
    jak nie da rady to trzeba rozebrać Xa bo z tą płyta do serwisu nie może jechać...
     
  12. Pe7ot

    Pe7ot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To musze sam rozbierac??
     
  13. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Nie. Idź z konsolą do serwisu jakiegoś porządnego gdzie plomb nie zerwą. Jeżeli sam sprobujesz to uszkodzisz plomby i po gwarancji, jeżeli ktoś w serwisie to i tak mu zapłacisz za robiocizne więc niech od razu sprawdzą co to.
     
  14. Pe7ot

    Pe7ot Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra dzieki wszystkim za pomoc
     
  15. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    jezeli ma sciagnietego tego assassina a co za tym idzie przerobionego to gwarancji chyba i tak juz nie ma
     
  16. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jak pląby są nienaruszone to jest szansa, że Microsoft przyjmie konsolę.
     
  17. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    no ale przeciez nie weznie przerobionego ixa
     
  18. Dragsiu

    Dragsiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    240
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A Ty myślisz, że jak mają XXXX konsol, to sprawdzają czy każda ma przeróbkę? Jak są plomby + brak śladów otwierania łomem to zazwyczaj przyjmują :p
     
  19. UKEN

    UKEN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bardzo czesto wogole nie sprawdzaja czy naped byl flashowany :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum