1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sierasie, Luty 17, 2013.

  1. sierasie

    sierasie Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipno, Poland, Poland
    Witam .Prosze was o pomoc, wgralem nowego dasha 2.0.16202.0 i mam LT 2.0. Mianowicie, po aktualizacji dasha gdy xgd2 działają a xgd3 nie. Da radę jakoś to zrobić, bez nagrywania na nowo płyt. Mam ich ok. 50, także zakup tylu płyt na raz mi się nie opłaca. Jakieś propozycje ? Przypominam, że starsze gry dzialaja. Wczesniej przed aktu. dasha dzialaly wszystkie. Teraz te na XGD3 wywalają komunikat ''nie jest obslugiwana''. Proszę o pomoc. Konkrety.
    Wszysktie gry nagrywanie ihas-em
    Dlaczego po aktualizacji dasha, nie działają tylko gdy z XGD3 ? ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    zobacz kopie spaloną ihasem niestety przy lt 2.0 tak jest grami xgd3
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    no skoro ihasem to jedni piszą że na tym dashu smigaja jest tu pare osób , ja nie aktualizowałem więc ci nie pomoge zostalem przy 15574 , konsola kiedykolwiek by;la pod neta podlaczana
     
  5. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    A jaki masz napęd??U mnie na napędzie hitachi z dashem 2.0.16202 i lt 2.0 gry palone ihasem śmigają.
     
  6. sierasie

    sierasie Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipno, Poland, Poland
    Napęd Benq. Próbowałem wgrać LT 3.0. Wgrałem ale dalej gry tylko z XGD2 chodzą. Jakieś propo ?

    Wgrałem teraz spowrotem LT 2.0 i mam to samo. Czyli, płyta nie jest obsługiwana.


    Pomocy !! :D (dodam, że tylko gry XGD2 działają)
     
  7. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    To wgraj LT 3.0 i wypal (na nowo) jakąś grę XGD3 odpali w 100%
     
  8. sierasie

    sierasie Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2013
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lipno, Poland, Poland
    A Ty masz te same lt co ja i ten sam dash jak widze. Dlaczego xgd3 mi nie działa ?
     
  9. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Nie mam pojęcia może dlatego że mam napęd hitachi,TY masz opcje przejść na lt 3.0 ja niestety nie.Więc przejdź na nie i problem zniknie.
     
  10. Podmuch

    Podmuch Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    moze p wyczysc pamiec podreczna!!!kiedys tak miałem i po wyczyszczeniu znowu zaczeły smigac xgd3!!!sprobuj!!!
     
Wczytywanie...

Poleć forum