1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z xgd3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez p1tryk, Styczeń 4, 2014.

  1. p1tryk

    p1tryk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    Witam jak w temacie mam problem z odczytem gier wypalonych pod xgd3 mianowicie płyta wypala się normalnie potem wkładam do xbox-a i albo nie widzi płyty albo pokażę się intro i potem zawiecha i ciemno na tv. Robiłem wszystko jak w poradniku pisze, wypalałem płyty na czterech różnych wypalarkach i wszędzie podobna sytuacja. Gry pod xgd2 chodzą prawidłowo. Nagrywam na komputerach przenośnych. Płyty emtec (wiem że to badziew ale w mojej mieścinie tylko to mogłem zakupić) dash 2.0.16547.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jakie masz lt? do xgd3 trzeba mieć lt2.0 lub 3.0 . I lt 2.0 czy 3.0 inaczej się xgd3 iso przygotowuje do wypalenia.
     
  4. TheChampion

    TheChampion Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2012
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Szczerze , nie znam się na wypalaniu na XGD3 i inne przeróbki ale wiem jedno , podstawa to dobra płyta ;) jak wypalam chociaż piosenki to jak kupie jakiś badziew za 1.40 to mi tego moje kino domowe nie chce odczytać.Ale to tylko moje zdanie bo się nie znam ;)
     
  5. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A kiedy flashowana konsola wiesz? I bez wiedzy jakie masz lt będzie ci ciężko nagrać xgd3 . Polecam nagrać pod lt 2.0 jedną płyte drugą pod lt 3.0 chyba ,że wiesz kiedy jest flashowana.
     
  6. p1tryk

    p1tryk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28109
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jaka gra Ci się włączyła do intro?
    Jak to była jakaś XGD3 to jak ją nagrałeś z jaką topologią?

    Po pierwsze to płyty inne a drugie na nagrywarce laptopowej to możesz sobie nagrać film albo muzykę, nie gry na X360. One są tragiczne...
     
  8. p1tryk

    p1tryk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jędrzejów
    wypaliłem crysis 3, hitman absolution, metro. wszystko przepuszczałem przez abgx region free topologia wgrana poprawnie, przed wypaleniem zaznaczałem metode truncate
     
Wczytywanie...

Poleć forum