1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z XGD3.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rybusp, Wrzesień 25, 2012.

  1. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z nagrywaniem gier z zabezpieczeniami XGD3. Nagrywałem już dwie kopie gier bez nagrywarki iHAS, za pomocą imgburn i clonecd, ale mam też jedną sztukę od kolegi który nagrał ją za pomocą iHAS i u Niego ta gra działa. Po włożeniu płyty pokazuje się czarny ekran po czym wywala błąd o uszkodzonej płycie. Co mam zrobić w takiej sytuacji ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28050
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Kolega jakie ma LT a jakie Ty masz?
    Jak nie macie tego samego to gra nie będzie działać bo jest inna topologia.
     
  4. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm kolega ma LT 3.0 a ja też . Teoretycznie . Tylko że z tego co wiem nie mogę tej informacji potwierdzić . Ktoś mi to robił na zamówienie . Mam Dash 1.55...
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    sprawdz gre pod lt 2.0 mozliwe ze nie masz lt 3.0 i dlatego plyta ci nie smiga nagraj sobie jakas gierke i sam sprawdz :)
     
  6. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale gry bez zabezpieczeń XGD3 , a wyłącznie pod LT 3.0 mi działają . Wszystkie .
     
  7. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    gry xgd2 działaja na LT+ 2.0 jak i 3.0
    gry xgd3 spatchowane na 2.0 działają tylko na 2.0 i odwrotnie.
     
  8. rybusp

    rybusp Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    brak edycji

    Ale sprawa wygląda tak iż po włożeniu płyty pojawia się ikonka z grą , zdaniem znajomego który dość zna się na konsolach nie może być to sprawa LT, właśnie z powodu tego faktu. Jeżeli nie miał bym LT 3.0 to ikonka by się w ogóle nie pojawiła bo konsola by nie była w stanie jej odczytać . On podpowiedział mi iż to musi być wina napędu , bo prostu jest już za słaby laser by odczytać płyty z tym zabezpieczeniem . Dodam iż ma problemu z odczytywaniem gier bez zabezpieczeń GDX3 . Czy to prawda ? Skoro tak to jaki napęd mam kupić ?

    Kupiłem oryginalną Fifę 13 i nie działa... ten sam błąd .
     
Wczytywanie...

Poleć forum