1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xlink Kai i WIFI

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez anbo1, Lipiec 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. anbo1

    anbo1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Witam. Próbuje się połączyć z Xlinkiem przez wifi. Mam router Linksys WAG200G. Otworzyłem port 30000 i nic to nie dało. Cały czas pojawia się komunikat "Xlink Engine not found on network..." mimo tego na dole pisze Connected. Co robię nie tak ? Proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Przez wifi się nie połączysz, tylko kablem
    w ustawieniach programu zmień opcję z PSSDK na WINPCAP, pobierz biblioteki WINPCAP z neta, zainstaluj ręcznie, reset PC i heja
     
  4. anbo1

    anbo1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Polska
    Szanse że w najbliższym czasie można będzie grać przez wifi jakieś są ?
     
  5. badboy8

    badboy8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    641
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    raczej nie, wynazki typu wifi max nie dotyczyły xboxa.
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    tak jak wyżej napisano, raczej nie.
    doradzam kupno kilkunastu metrów kabla i podłączenie się do routera, nie wiem ile Ci trzeba i czy w ogóle to ma sens ale jeśli ok. 10metrów to myślę, że wydatek nie będzie duży a na pewno się opłaci
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum