1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z xlink kai

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dawid27pl, Luty 23, 2012.

  1. dawid27pl

    dawid27pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hej mam problem z xlink kai skonfigurowalem wszystko dobrze mam rgh porty odblokowane wszystko ladnie zmienilem mac konsoli jak wlacze xlinkai to na poczatku w2ykrywa mi psp ale jezeli wlacze gre np mw3 to wykrywa juz normalnie xboxa
    i mam problem nie moge znalezc zadnego hosta pomimo ze sa (moj znajomy znajduje)
    komputer mam polaczony przez wifi z routerem xbox tak samo podlaczony macie jakies rady?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  4. dawid27pl

    dawid27pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystko ok na xboxie mam xlink kai wchodze w pokoj znajomego co seduje on hostuje ja daje launch game i pozniej multiplayer itd i daje join game i mi nie wykrywa zadnego hosta co zrobic?
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    1. Multiplayer>system Link> Join game
    nie widzi Ci w ogóle żadnego serwera ?
    2. sprawdź czy masz Network Reachable = YES w programi Xlink kai
    3. załóż serwer i sprawdź czy kolega widzi twojego hosta
     
  6. dawid27pl

    dawid27pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zadnego hosta nie widzi mam network reachable yes i jak ja hostuje to nikt mnie nie widzi
     
  7. posejdonn

    posejdonn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śląskie
    Miałem to samo, musisz przekierować na routerze port 3000 na ip swojego komputera.

    Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk
     
  8. dawid27pl

    dawid27pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przekierowany port
     
  9. dawid27pl

    dawid27pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. posejdonn

    posejdonn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Śląskie
    dmz w routerze też masz ustawione na swoje ip w komputerze? musi działać
     
Wczytywanie...

Poleć forum