1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z Xlink (nie widzi aren gry)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kacperqqq, Wrzesień 5, 2012.

  1. kacperqqq

    kacperqqq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam moj problem polega na tym że mam niby wszystko ok co widac na zamieszczonych fotkach ale xlink nie wykrywa mi aren xbox laczy sie z xlinkiem mam też dobre pingi (internet 40/4 mb) Prosze o jakies sensowne sugestie

    [​IMG]
    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    areny widzi.
    nie widzi ilości graczy dostępnych na arenie - i najprawdopodobniej tak już będzie zawsze.
    rzadko jest tak, że pokazuje cyfry - zazwyczaj są właśnie znaki zapytania i nie da się tego zmienic
     
  4. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    U mnie jest wszystko ok zawsze są cyferki ale zeby zagrać z kimś na xlinku graniczy z cudem( kai to jest juz wspomnienie )
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    bo:
    1. nie masz RGH a tym samym ping patcha
    2. masz naprawdę bardzo słaby internet.
    żeby grać swobodnie trzeba wyłączyć wszelakie ********, emule i inne cholerstwa które mogą nam przeszkadzać w połączeniu.


    Xlink to pierwszy wyraz dwuczłonowej nazwy programu XLINK KAI :D
     
  6. kacperqqq

    kacperqqq Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz działa samo się naprawiło :p
     
  7. madluxx

    madluxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KATO
    Mam RGH a tym samym pingpatcha

    Mam wystarczajacy aby grać beż przeszkód



    Wiem jaka jest pełna nazwa tego programu
     
Wczytywanie...

Poleć forum