1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z xplorererm

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Zdzich981, Marzec 11, 2011.

  1. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema mam problem z transferem danych oturz gdy chce skopiować plik na dysk nie folder tylko sam plik to wyskakuje mi error unable to change to target directory in fatx recurse inject!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
  4. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    po prostu nie wiem co robić ;/ posiadam 2 dyski na oby dwóch jest to samo.
    z tego co widzę dysk czyta mogę wchodzić w foldery itp. ale gdy gdy dodać plik w formacie plik :} to wyskakuje error i mam sam skrót tego pliku.
    próbowałem wszystkie wejścia na zasilacz i sata i lipa. czy ktoś miał taki problem ? albo pomoże mi ktoś ?
     
  5. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    zobacz w biosie kompa czy nie jest właczone niepowołany zapis na innych portach sats,spróbuj tym programem,który podałem powyżej i napisz potem i co kaman
     
  6. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dzięki kufer masz u mnie browara ;] wszystko się zgrało lecz nie wiem czemu kopiowało 2 razy pliki ? i te drugie były ukryte trochę z tym programem jest kłopotów ale działa ,,,, zobaczę teraz czy wszystko działa
     
  7. kufer111

    kufer111 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    618
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zdolny Śląsk
    jak masz kłopoty z nim to zainstaluj nowy NET.Framework Szczegóły pobierania: .NET Framework 3.5
    i powinno być ok
    [​IMG]
     
Wczytywanie...

Poleć forum