1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z youtube

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TyPeK, Czerwiec 12, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam problem z youtube, nie które filmy działają normalnie a nie które wyskakuje błąd : "wystąpił błąd spróbuj ponownie później" [​IMG] , używam firefoxa. Próbowałem już przeinstalować flesha i próbowałem odtworzyć taki sam film na google chrome, nic nie pomaga, a film działa na pewno u innych bo piszą komenty i wgl. Co robić ? z góry thx za pomoc ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Na początek to może dać link do filmiku ?
     
  4. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    U mnie wszystko smiga. Czysciles ciasteczka?
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    U mnie też obydwa działają na FIREFOX'sie, może nie działały o którejś tam godzinie, sprawdź może jeszcze raz czy nadal nie chodzą.
     
  7. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nadal nie działa, jak wyczyścić ciasteczka ?
     
  8. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ustawienia/Wyczysc pamiec podreczna.
    W firefox jest chyba: historia/wyczysc historie/ i tutaj do zaznaczenia co chcesz wyczyscic.

    Wytaptane w tapatalk'u 2 na SGS+
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    albo zainstaluj sobie ccleaner, czyści ciastka i inne badziewia niepotrzebne
     
  10. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jestem w szkole właśnie i mówię obejrzę sobie tutaj ;) Ale jest ten sam błąd (tylko przy tym filmie) :D

    To ciasteczka to jest historia ?
     
  11. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Wyczyść pamięć podręczną, Cookies i Flash cookies.

    Zły dział!
     
  12. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sory za nie ten dział ;)

    Wyczyściłem wszystko i dalej to samo :/
     
  13. Omna_pl

    Omna_pl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 30, 2013
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizuj przeglądarke plus rzecz jasna sama wtyczka- u mnie był podobny problem,tylko na FireFoxie. na Chrome działało normalnie.
     
  14. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wszystko mam najnowsze (aktualizacje) , teraz włączyłem ten film z ciekawości i zadziałał :D Ale najbardziej się zdziwiłem w szkole jak ten sam błąd wyskoczył :D

    Temat do kosza , dzięki za pomoc ;)

    KoszTigraTeam
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum