1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z zabezpieczeniem AP 2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez golos1994, Grudzień 27, 2010.

  1. golos1994

    golos1994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostróda
    Witam
    Mam pytanie dotyczące przeróbki LT+. Obecnie mam konsolę w wersji arcade z napędem BENQ oraz wgraną przeróbkę ixtreme 1.51. Najnowsze gry mają zabezpieczenia AP 2.5. Z tego co wiem, przeróbka LT+ omija te zabezpieczenia. Stęd moje pytanie: Czy istnieje możliwość zmiany w mojej konsoli przeróbki z 1.51 na LT+?
    Mam także wgrany najnowszy dashboard(kinect).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  4. tysonic

    tysonic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    202
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jak masz klucz to wystarczy że przygotujesz Lt+ 1.1 dla benq (wgrasz do niego klucz w jungleflasher) i wgrasz to potem do napędu w dosflashu (robisz najpierw bootowalny pendrive i wgrywasz na niego dosflash oraz wcześniej przygotowany firmware).
     
  5. Ethram

    Ethram Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W zasadzie to z Benq jest o tyle prosto, że wszystko możesz zrobić w programie jungleflasher (najnowsza wersja), poszukaj na forum - jest cały poradnik o tym jak przeprowadzić taką operację bezboleśnie.

    Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum