1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z zacinaniem sie gier.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mcmoore, Marzec 26, 2012.

  1. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    Witam. Mam problem z kopiami zapasowymi gier, otoz ostatnio pobralem cod mw3, wypalilem go na plyte tak jak bylo w poradniku uzytkownika adam34689 i po wlaczeniu kampanii konsola wiesza sie na wczytywaniu pierwszego filmiku i trzeba ja ponownie wlaczac. Co zrobic z tym problemem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nagrać ją ponownie uprzednio czytając poradnik dwukrotnie, na 100% zrobiłeś coś źle.
     
  4. Cobra0SRBD

    Cobra0SRBD Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystkie ci się zacinają czy tylko w tym wypadku ?
     
  5. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    tylko w tym wypadku . saints row the third dziala dobrze
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Być może nagrało ze zbyt dużą prędkością. Nagraj jeszcze raz.
     
  7. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W tym przypadku polecam prędkość 2.4 oraz płyty Verbatim. Oczywiście jeżeli wszystko zrobiłeś wg poradnika.
     
  8. mcmoore

    mcmoore Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    75
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    daleko
    a jezeli mam obraz pod lt 2.0 i wrzucam ten plik topology for lt2.0 i nim nagrywam to robi to jakas roznice?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  10. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak wyżej.

    PS. Najpierw przeczytaj poradnik 2 razy lub więcej, zanim cokolwiek zrobisz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum