1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z zacineniem sie gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wilku95, Marzec 10, 2012.

  1. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Mam taki problem ostatnio nagrałem cod mw 3 i ac revelation działało wszystko a jak dzisiaj nagrałem gears of war 3 i nfs run to w pewnym momencie gry sie zacina i trzeba konsole resetować . jeszcze przy nagrywaniu imgburnem przy verify jak mam 50% to wyskakuje mi błąd. pomóżcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    prędkość 2,4 ? na verbatimach ?
     
  4. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    płyty platinium dobrze się spisują a prędkość coś mi się zmieniła na 2.0 ale na tym nagrałem coda i śmigało wiec co jest przyczyna
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Pewnie płyty się źle nagrały. Gra dochodzi do pewnego momentu, gdzie są uszkodzone dane, nie może ich odczytać i konsola wywala błąd.
     
  6. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale gearsow np 2 razy nagrałem raz w img a drugi w clone gdzie prędkość była 2x-2.4x i trochę grałem bez problemów. wiec to nie wina nagrywarki?? a czy jest różnica jak ustawiona jest prędkość 2x lub 2,4x?
     
  7. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Problem z zacinaniem w GoW 3 rozwiąże nagranie tej gry iHAS'em. Zacina się w tym momencie, gdy nie może odczytać potrzebnych danych.
     
  9. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a moja nagrywarka atapi iHAP122 dobra jest??
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, musi być Liteon iHAS x24B, żeby nagrać grę XGD3 w 100%.
     
  11. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bo mw3 normalnie mi nagrało i śmiga aż milo tylko z tymi jest problem
     
  12. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro zacina się w pewnym momencie, to nagraj iHAS'em, bo kopie nagrane zwykłą nagrywarką mają tylko 97% danych, więc się zacina.
     
  13. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ale w imgburnie dochodzi mi normalnie do 100% tylko verify przy 50% błąd wywala
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie ma możliwości nagrania gry XGD3 w 100% zwykłą nagrywarką. Weryfikacja to potwierdza. Tak jak napisałem wyżej: nic więcej nie pomoże z tym zacinaniem, tylko nagranie iHAS'em.
     
  15. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nie mogę się z tobą zgodzić. Sam nagrywałem Gears of War 3 zwykłą nagrywarką LG. Za pierwszym razem imgburnem. Gra w pewnym momencie stopowała i nie dało jej się zainstalować na dysku. Za drugim razem nagrałem używając CloneCD, gra zainstalowała się na dysku - przeszedłem dwa razy. Autor używa albo płyt słabej jakości, albo nagrywarka nie radzi sobie z wypaleniem i trzeba kupić nową.
     
  16. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    clonem spróbój nagrać imgburn nie jest za dobry...
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Myślę, że każdy z nas ma rację. Prawdopodobnie wszystko zależy od napędu w konsoli.
     
  18. pitus222

    pitus222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może kotoś podać konfigurację "clonacd" aby można było nagrać gry na LT 3.0?
     
  19. wielkitobi44

    wielkitobi44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nidzica
    Ja mam jakąś nagrywarkę LG i normalnie nagrywa XGD3 i tu jest moje pytanie czemu jak nagrywam mw3 the run itp wszystko normalnie dziala a gow3 w pewnym momentach gry zacina się nie mogę nic zrobić muszę resetować konsole ale czemu tylko na gow3 nagrałem na płycie platinum 2,4 .
     
  20. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Nic nie trzeba konfigurować. Po prostu wybierasz opcje nagrania pliku z obrazem, wybierasz dvd i wypalasz.
     
  21. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to nagraj na takiej płycie jak masz reszte nagraną i spróbój z innej grupy ściągnąć nagrać
     
Wczytywanie...

Poleć forum