1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z zainstalowaniem Srodziemie Cien mordoru

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PoIsePL, Grudzień 1, 2014.

  1. PoIsePL

    PoIsePL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam Mam Problem od kilku dni probuje zainstalowac powyzej wymieniona gre ,gdy wrzucilem gre na dysk (mam konsole RGH) włączam dysk pierwszy dochodzi do 60% ukazuje mi się info pod tytułem: "Instalacja zakonczona niepowodzeniem podczas instalacji wystąpil błąd" jakieś sugestie jak to zainstalować ściągałem już dwa razy z dwóch żródeł raz na RGH a raz na LT jak zawsze i nic nie działa.
    Bedę wdzięczny za pomoc Pozdrawiam ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wolne miejsce na dysku jest ?
     
  4. PoIsePL

    PoIsePL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2014
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jest wystarczająco dużo
    Trzeba instalować tak jak na tym filmie :
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014
  5. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    wsadź Pendrvie - sformatuj pod konsolą - zainstaluj grę na Pendrive i zobacz czy problem występuje

    wyczyść Cache
     
Wczytywanie...

Poleć forum