1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z zainstalowaniem tekstur hd

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez plom1997, Sierpień 26, 2012.

  1. plom1997

    plom1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    witam mam problem z zainstalowaniem tekstur hd na konsole wyskakuje komunikat ze można zainstalować tylko na dysku twardym konsoli
    konsola to xbox 360 slim 4gb niemożna zainstalować ani na tych 4 gb ani na pendrive pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. The Dark Meadow

    The Dark Meadow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2012
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Waszawa
    Może jest tak,że tekstury w wysokiej rozdzielczości,musisz zainstalować tylko na dysku twardym(przynajmniej u mnie tak jest)
     
    1 osoba to lubi.
  4. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Potrzebujesz dysku HDD. Prawdopodobnie dlatego ze pendrive i pamięc flash są za wolne, bo jak wiadomo tekstury muszą być zainstalowane na pamięci z krótkim czasem dostępu

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  5. plom1997

    plom1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    czyli nie mam takiej możliwości zainstalowania tych tekstur??
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie, też chciałem ale żadne kombinowanie nie pomoże. W sumie dziwne bo jak miałem dysk i tekstury zainstalowane, jak przekopiowałem na PenDrive'a to się skopiowało.
     
    1 osoba to lubi.
  7. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Przekopiowac się da ale to nie znaczy ze działają. Służyły tam tylko jako backup. Jeżeli chcesz mieć HD musisz je z powrotem wrzucić na HDD

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  8. plom1997

    plom1997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    a jeśli kupie nieoryginalny dysk 2,5'' pasujący do xboxa to zadziała?
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Musi być oryginalny dysk od X360.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum