1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z zalogowaniem do Gold

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez st00x, Październik 13, 2014.

  1. st00x

    st00x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam problem z zalogowaniem się do usługi Xbox Live przez Wifi. W Polsce działało bez problemu. Obecnie przesiaduję w Niemczech i jest tutaj wifi na zasadzie hotspotu, czyli aby korzystać z internetu muszę najpierw stworzyć konto i się na nie zalogować. W Xboxie wykrywa sieć, ale nie wiem jak się z nią połączyć. Czy ktoś mógłby pomóc? Z góry dzięki, pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No nie da rady jak się zalogujesz na Xbox ?to działa na zasadzie ze każde urządzenie. Musisz logować s Xboxa nie da rady . Załóż jakiś tani Internet i po sprawie
     
  4. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Musisz pewnie wprowadzić dane logowania. Jak zamierzasz to zrobić na Xboxie?
     
  5. st00x

    st00x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A w ustawieniach sieci > ustawienia dodatkowe i ustawienia PPPoE ? Jest tam jakaś nazwa użytkownika i hasło
     
  6. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Nie wiem czy to jest to samo połączenie. Jak znasz dane to próbuj:)
     
  7. st00x

    st00x Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 13, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nollo sorki to nie ja pisałem, widać chyba nawet po stylu pisania :) Zrobiłem krok dalej, udostępniłem internet poprzez telefon, wykrywa sieć, łączy się z nią, ale nie chce połączyć się z internetem, ktoś ma jakiś pomysł jak to zrobić?
     
Wczytywanie...

Poleć forum