1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z zalogowaniem się do Xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez noname12o, Sierpień 7, 2010.

  1. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    Jak w temacie .
    Gdy daje powiąż konto z Xbox Live , to wszustko się ładnie włącza , potem wpisuje mój Windows ID , potem chce się zalogować i wyskakuje komunikat .
    WSKAZANY WINDOWS LIVE ID JEST POWIAZANY Z INNYM TAGIEM GRACZA. WPOROWADZ INNE WINDOWS LIVE I HASŁO. Jakieś rozwiązania???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. erere1223

    erere1223 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bydgoszcz
    może skończył ci się abonament xbox live ????
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Co ty bredzisz?
    noname12o
    Widać na tym adresie e-mail jest już założone inne konto.Każde nowe konto- nowy adres e-mail
     
  5. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    tyle że ja nawet nie założyłęm konta:p mam tylko jedno
     
  6. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Masz, miałeś, czy też dopiero chcesz utworzyć? Oczywiście mowa tu o koncie zarejestrowanym do usługi xbox live
     
  7. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    ja tego XBL wogule nie rozumiem raz mi sie nie chce połączyć z netem drutgi to znowu jakiś błąd wyjaśmi mi ktoś żeby mi ten błąd już nie wyskakiwał , może w punktach plis, a kont mam około 6 bo nie wiem co z tym błędem i ciągle coś innego robułęm:p
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Gdyby człowiek wiedział coś więcej o twoim podłączeniu, co za błedy itd.. itp... to może i mógłby ci pomóc. Niestety nikt czarodziejem nie jest i nie wie co tam majstrujesz. Poszukaj na forum jest dokładny poradnik ( a może jest ich nawet kilka) jak podłączyć neta do konsoli/jak połączyć się z xbl
     
  9. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    ja już mam neta w konsoli ale nie mam konta XBL a moze podasz mi jakiś poradnik??
     
  10. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    To z czym masz problem? Z poziomu konsoli na dowolnym z twoich kont dajesz opcję DOŁĄCZ DO USŁUGI XBOX LIVEi wykonujesz czynności zgodnie z instrukcjami. Pamietaj że region w ustawieniach konsoli ustawiony musi być na taki kraj, w jakim zakładasz konto xbl. Czyli jak będziesz zakładał konto w UK region musisz ustawić na wielką brytanię. Ot i cała filozofia
     
  11. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    dzięki za odpowiedzi już mam wszystko :p
     
  12. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    czyli działając w konsoli a nie na stronie internetowej
     
  13. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    wielkie dzięki:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum