1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z załozeniem konta na XBL

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wnyku, Marzec 14, 2009.

  1. wnyku

    wnyku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam podobny problem
    Chciałem sobie załorzyć konto na XBL przez router. I mam taki porblem że "logowanie do uslugi Xbox LIVE jest obecnie niedostępne. Spróbuj ponownie puźniej " sprawdzałem połaczenie jest OK. Są jakies takie błedy
    W: 0000-000B
    X: 0000-F001
    Y: 00A8-6820
    Z: 8015-190D
    ID: FFFF-FFFF

    ale czego? konsolka moja tyle co wórciła z Gwarancji od M$ nie była przerabiana grałem tylko na oryginałach i pare razy w dema które wypaliłem na płytkach
    do podłaczenia konsoli używałem kabla rj-45 tego co byl dołaczony do routera
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. szczyl7

    szczyl7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnów
    Z: 8015-190D To ban
     
  4. sdawid1q

    sdawid1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bracknell UK
    no to ładnie :)
     
  5. wnyku

    wnyku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    pomyłka
    W: 0000-000B
    X: 0000-F001
    Y: 20AB-4840
    Z: 0000-0000
    ID: FFFF-FFFF

    taki mam bład

    pisze coś o konfiguracji NAT

    //używaj EDYTUJ/obcy33
     
  6. Bug

    Bug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2008
    Posty:
    118
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    i jesteś pewien że wszystkie kabelki odpowiednio połączone ?
     
  7. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  8. wnyku

    wnyku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dalej nie może mnie zarejestrować :( tym kablem co łączyłem się miał 5 pinów i to chyba dlatego wyskakiwało o tym NET a teraz podłączyłem 8 piniowym ale ma coś 30M i dalej nie dardy zarejestrować ale już nie pisze o NET. jak myslice czy to może byś wina drugiego kabla a i jeszcze kabel jest stary.
     
Wczytywanie...

Poleć forum