1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z zapisem gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bernard123, Luty 13, 2010.

  1. bernard123

    bernard123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ciechanów
    witam grałem w grę halo 3 i przeszedłem do 6 poziomu zapisałem grę i następnym razem po pewnym czasie włączyłem konsole, zostałem cofnięty do początku gry, kilka razy przechodziłem grę lecz za każdym razem sytuacja się powtarzała, spróbowałem więc u kolegi zagrać z misją że gra jest uszkodzona, niestety nic nie pomogło zastanawiam się co jest nie tak z konsola mam podstawową najtańszą wersję xbox 360 z kartą pamieci 64 mb xbox core system
    POMOCY!! nie wiem co wymienić, nie mam gdzie się udać mieszkam w dość mały mieście w którym nie mam punktu się zajmuje konsolami.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. snupson

    snupson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Łódź
    Może grałeś NIE zalogowany na profil i gra nie zapisywała postępu ?
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zobacz na inne grze czy Ci zapisuje stan gry, może to wina gry a nie konsoli, albo masz uszkodzoną kartę pamięci.
     
  5. Dead_Inside

    Dead_Inside Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    nie wystarczy wejsc w kampanie i wybor misji i bierzesz na ostatnia i wybierasz moment w ktorym chcesz zaczac tzn. na ktorym skonczyles
     
  6. bernard123

    bernard123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ciechanów
    dziękuje bardzo Dead_Inside na prawdę mi pomogłeś
     
Wczytywanie...

Poleć forum