1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z zapisem w BF3.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ReiteZ, Marzec 30, 2013.

  1. ReiteZ

    ReiteZ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, kupiłem w czwartek sobie BF'a 3. Gram sobie na singlu, potem na multi, wszystko działa dobrze. Potem wchodzę znowu na singla i przechodzę kawałek gierki, aż się trochę znudziło więc wyłączyłem (nie wyłączałem konsoli, tylko kliknąłem start i wyszedłem). Jak chciałem znowu pograć na singlu to pisało, że Konto jest uszkodzone i nie można go wykorzystać, coś takiego. Się wkurzyłem, ale postanowiłem przejść jeszcze raz. Znowu wyłączyłem, aby sprawdzić czy będzie tak samo. I znowu to się stało. Wie ktoś w czym jest problem? Bardzo chcę przejść gierkę, ale nie będę specjalnie siedział ok. 2 dni bez wyłączania konsoli :/ Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Gdzie zapisujesz save na dysku ? Zapisz gdzie indziej na karcie albo na penie. A może po prostu nie masz już miejsca na save
     
  4. ReiteZ

    ReiteZ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysk mam 4gb, a wolne jeszcze ok. 2GB więc nie możliwe, że nie mam miejsca. A zapisuję właśnie na dysku.
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Skonfiguruj pena pod x-a i spróbuj na nim zapisać save.
     
  6. ReiteZ

    ReiteZ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @novvy66 A jak to dokładnie zrobić?
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    W opcjach dysków dajesz konfiguruj lub przystosuj i sprawdź czy nie masz przypadkiem wyłączonej opcji auto zapisu
     
  8. ReiteZ

    ReiteZ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie nie ma żadnych opcji dysków. I napisałem, że mi pisze Plik wydaje się być uszkodzony i nie można go wykorzystać, a nie, że nie zapisało się.Spróbuję jutro z tym penem.
     
  9. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A propo konfiguracji pena to na youtube znajdziesz a jak save masz uszkodzony to pewnie wyłączyłeś konsole podczas zapisu save i ci się uszkodził i z tym nic już nie zrobisz usun go i zapisz nowy. A i jeszcze jest taka możliwość że pada Ci tą wbudowana pamięć 4 gigowa , były już takie przypadki
     
  10. ReiteZ

    ReiteZ Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeżeli to prawda, że pada mi pamięć to nie wiem czy mi się opłaca trzymać tego Xbox'a :/ Na razie nie mam kasy, aby kupić 250gb, albo 320gb...
     
  11. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To pena podłącz i na nim zapisuj
     
  12. TheReptilee

    TheReptilee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Konin
    Witam miałem to samo z BF3.Grałem singla wygrane ok 50 % no i lipa save uszkodzony.Po skasowaniu starego zapisu i graniu od nowa wygralem cała gre bez problemu nie wiem jednak do dzis czego był to powód miejsce na dysku było.
     
Wczytywanie...

Poleć forum