1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z zaproszeniem do gry znajomych

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mariuszxbox360, Styczeń 7, 2015.

  1. mariuszxbox360

    mariuszxbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam wszystkich na forum i mam pytanie jak w temacie. Nie mogę zapraszać znajomych do wspólnej gry. Gra ta sama, obaj jesteśmy online, mamy golda, stworzyłem grupę ale opcja Zaproś do gry lub Zaproś grupę do gry wcale się nie podświetla różnica jest tylko taka że kolega ma nie przerobioną konsole a ja mam przerobioną LT3.0. Znalazłem podobny temat na tym forum ale wątek pozostał bez odpowiedzi więc proszę o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wojek_gacek

    wojek_gacek XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2008
    Posty:
    661
    Polubienia:
    151
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    BB
    A próbowałeś wyłączyć i włączyć konsole ? ^^ a tak na serio macie cos nie tak z natem, albo Ty albo twoi koledzy, jeżeli któryś z was ma nat moderowany to takie cuda się dzieją. Rozwiązanie jest takie: musisz odblokowac porty w routerze, jeżeli dostawca internetu Ci je blokuje wtedy trzeba bedzie do nich zadzwonić i poprosić o odblokowanie portow. Potrzebne porty znajdziesz na stronie ms.
     
  4. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna

    Obstawiam NAT i porty nie przekierowane.
     
  5. mariuszxbox360

    mariuszxbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna

    Właśnie w tym sęk że ja mam internet z cyfrowego szajsu i ostatnio do nich dzwoniłem bo wogóle nie mogłem utworzyć grupy. Poinformowali mnie że mam NAT 1 a oni zmienią mi na NAT 2 czyli częściowo odblokowany. Myślałem że jest ok bo grupę udało się utworzyć co wcześniej było nie możliwe. Więcej nic z nimi nie zdziałam bo NAT 2 to max co mogą mi zaproponować. Jeśli chodzi o router to i tak nic tam nie zmienię bo wszystko jest gdzieś ustawione wyżej. Ale po odblokowaniu NAT powiedziano mi że powinno być ok więc nie wiem dlatego pytam może macie jakieś inne pomysły, może ja coś źle robię...
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nic nie zdzialasz
     
  7. mariuszxbox360

    mariuszxbox360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2015
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    a odblokowanie portów ze strony MS?? coś da??
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ty masz zablokowane a nie Microsoft
     
Wczytywanie...

Poleć forum