1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z zasilaczem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kukurydzka999, Styczeń 31, 2015.

  1. kukurydzka999

    kukurydzka999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam mam problem z zasilaczem xbox 360 . Chce wiedzic czy moze wyciac to co zaznaczone na zdjeciu czy musze kupic nowy zasilacz ?
     

    Załączniki:

  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie możesz tego wyciąć, bo Twoja konsola potrzebuje mocniejszego zasilacza. Musisz kupić zasilacz do Twojego modelu konsoli.

    Masz Xenon'a lub Zephyr'a więc musisz szukać zasilacz 203W.

    P.S. Warto Ci w to inwestować jak ta konsola to już padlina ? :p

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  4. kukurydzka999

    kukurydzka999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Xbox 360 jak xbox 360 wazne zeby dalo sie grac gdzie kupie taki zasilacz ? (nie kupuje przez internet) Mieszkam w dąbrowie tarnowskiej gdzie blisko kupie taki zasilacz ?
     
  5. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Chcesz to inwestuj, raczej internet. Nowego już nie kupisz.
    Może być tak że konsola jest uszkodzona lub podziała 2h, tydzień, a może miesiąc i padnie ale to już Twoja sprawa :).

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  6. kukurydzka999

    kukurydzka999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Konsola posiada RROD jestem informatykiem i znawca technologi elektronicznej . Umiem naprawiac wszystkie bledy w konsolach i komputerach wiec potrzebny mi tylko zasilacz :/
     
  7. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Jesteś informatykiem i znawcą technologii a pytasz się gdzie w twojej miejscowości kupić zasilacz... Nie mam pytań....

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
    keyser2, Bugal i dragon1493 lubią to.
  8. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Daj sobie spokój jak ta konsola ma RROD'a to nie warto w nią inwestować ani złotówki, jakby to był minimum Falcon v1 to jeszcze ale nie w Xenona :v.

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  9. kukurydzka999

    kukurydzka999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Davex mieszkam w niemczech wiec nie wiem gdzie co jest w dabrowie mieszkam tu chwilowo :)
     
  10. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    I nie potrafisz odczytać tabliczek znamionowych na konsoli oraz zasilaczu i dlatego pytasz czy możesz wyciąć elementy z wtyczki. No super ;)

    Ale do rzeczy. Najbliżej masz w Tarnowie. Zapytaj np. tutaj http://www.gam3box.pl/index.php
    Jeśli nie będą mieli zostaje tylko kupno przez sieć.
     
    dragon1493 i barman_2000 lubią to.
  11. kukurydzka999

    kukurydzka999 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2015
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wybacz ale kozystam z translaora nie zby dobrze potrafie polski . :)
     
  12. siatkatozycie

    siatkatozycie Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 1, 2015
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    A co ma do tego, że jesteś informatykiem hehe? Umiesz sobie poradzić z tym problemem czy po prostu to nie twój dział? Przecież możesz być informatykiem i możesz nie mieć o tym pojęcia z tego względu, że możesz się bardziej interesować sieciami i czymś takim


    --------------
    Świetne warunki umowy bębny hamulcowe Zobacz – podpisz.
     
    Ostatnia edycja: Kwiecień 29, 2015
  13. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jak dla obcokrajowca, to nick "kukurydzka" jest idealny. Daj sobie spokój Trollu i idź gdzie indziej.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Możesz to wyrwać i konsola będzie działać. Lecz pewnie i tak nie zrozumie, nie zna polskiego...
     
  15. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Xenon z zasilaczem 175W, nie zadziała :p

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zadziała mam takie :)
     
  17. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jakim cudem ?

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  18. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Kazda konsola ma zasilacz mocniejszy niż pobór prądu jakiego potrzebuje. Ogólnie xenon z takim zasilaczem może działać normalnie, ale może się zdarzyć, że przy dużym obciążeniu się wyłączy.
     
  19. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dokładnie.
     
  20. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czyli jakby nie patrzeć to Jaspera uruchomie na zasilaczu od slimki, wystarczy tylko wtyczke przerobic :)

    Wysłano z Motorola Moto G
     
  21. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Z corony zasilacz do jaspera moze byc problem. Najlepiej miec zasilacz z grubasa i używać go do slimek
     
Wczytywanie...

Poleć forum