1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Problem z zawieszaniem.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kraven, Styczeń 16, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Kraven

    Kraven Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam
    Mam pewien problem z moim X. Dostałem go od teścia , falcon pograłem przez 3 dni wszystko chodziło dobrze aż do dziś odpalam sobie gre pochodziłem 15 min i sie zawiesił pomyslalem ze pirat to moze sie zawiescic. Odpalam X na nowo i co teraz go odpala to sie zawiesza. Prosze o pomoc.. Konsola jest przerobiona. Może to rrod sie szykuje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jesli sie zawiesz to nadchodzi ROD, E74 albo podobna awaria.
     
  4. Kraven

    Kraven Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    nie włączaj konsoli .
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    juz wyrok jest podpisany. zostaje tylko naprawa.
     
  7. Kraven

    Kraven Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Przeglądałem forum . Może to pasta termoprzewodzaca wysycha?
     
  8. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Wymienić pastę pod GPU i CPU nie zaszkodzi raczej nic nie zepsujesz a może pomóc choć nie musi.
     
  9. Kraven

    Kraven Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zaczekam godzinke i wtedy go odpale. Jakby co to mam go na gwarancji . Moze jakies inne propozycje .?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum