1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

problem z zgraniem nand jasper 512

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez simson05, Październik 11, 2012.

  1. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich moj problem polega na tym ze chce zrobic rgh na jasperze z nand 512 zczytalem go juz 6 razy i za kazdym razem jest inny nie ma 2 takich samych w czym tkwi problem dodam ze juz robilem rgh i jtaga ale na nadzie 16 mb i nigdy nie bylo problemu a tu jest problem polutowane wszystko dobrze mam programator matrx prosze o pomoc wyczytalem na forum ze wystarczy zgrac 1000 blokow czyli jakies 67 mb ale i tu tez jest problem nie ma 2 takich samych zrzutow
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Odp: problem z zgraniem nand jasper 512

    Zgrywasz tylko 64 mb

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zgrywaqm tak nandpro usb: -r512 dump.bin 0 1000 cZy to wystarczy czy musi byc calosc???
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Odp: problem z zgraniem nand jasper 512

    No przeciez ci opeael napisał że wystarczy zrobić -r64

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
     
  6. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzieki a moglbym prosic dokladniej komede -r64 nand.bin wystarczy ???
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    czy dasz -r64 nand.bin czy -r512 nand.bin 0 1000 to daje ten sam efekt.

    co do problemu różnych obrazów to możesz mieć fizyczne bad blocki w nand wtedy to normalne jeżeli błędy są w tych miejscach, a jeżeli nie ma bad bloków to skróć kable do programatora
     
  8. simson05

    simson05 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 11, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    brak edycji posta

    wlasnie przelutowalem programator i punkty w xboxe zastanawiam sie czy nie wylutowac chipa bo nie jest nowy kupilem uzywke z alegro (myslisz ze on moze robic problem ) jak zczytuje nand nie ma zadnych bledow nie raz juz to robilem tym programatorem z tymi samymi kablami tylko ze na miejszych nadach nie wiem juz co robic chyba zmienie kabel usb ten co idzie z programatora do pc

    problem rozwiazany wystarczylo przelutowac kable dziekuje za zainteresowanie i pomoc zamykam temat
     
Wczytywanie...

Poleć forum